reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
dla nie umiejacych czytac ze zrozumieniem: nie jestem morderczynia, bo nie zabilam nikogo. nie jestem tez w ciazy, bo antykoncepcja dziala ( w przeciwienstwie do niektorych tutaj). no i to by bylo na tyle. dziekuje. :)

czytac ty nie potrafisz...milas wyp*****

vegs mam ndziej ze Umi zatawi sparwe z nia!

Vegas ja się też bałam czy ona nie czuje że jest głodna i zdarzylo nam sie ją budzić na jedzenie:-) ale już wiem, że jak głodna to się sama obudzi, bo tak na siłę to nie chciała nawet, potrafiła iść spać i obudzić się głodna za pól godziny :-p z zasypianiem Ci niestety nie pomogę, nasza zasypia sama jak się ją zostawi albo przy cycku i tylko odłożyć ją do łóżeczka pozostaje:-)

sukubus ty się lecz, takie zachowanie wymaga konsultacji psychiatry. życzę ci żebyś NIGDY nie miała dzieci, nie zasługujesz na to.

Ostatnia edycja:
tzn ona jak się przewraca na brzuszek to ona też w tym czasie stoi na rączkach, że się tak wyrażę niegramatycznie.. i tylko luka zza szczebelków czy idę bo jak nie idę to płacz jest coraz głośniejszy

Confi, ale śliczna Laleczka! fajną ma piżamkę w kwiatuszki.
Faktycznie Janiołek Wam się trafił. Moja 2 razy w swoim życiu przespała całą noc, taki to był szok dla mnie, że leciałam w nocy sprawdzac czy jej się coś nie stało..;p

No to moze faktycznie powinnas ja przychodzic i przewracac.....

Confi Sliczna ksiezniczka :)ja juz nie pamietam jak moja Emiloszka byla taka malutka:)zapraszam do mnie na nk http://nk.pl/profile/12923522 tam sa zdjecia mojej krolewny jak byla malutka :)

Vegas ja się też bałam czy ona nie czuje że jest głodna i zdarzylo nam sie ją budzić na jedzenie:-) ale już wiem, że jak głodna to się sama obudzi, bo tak na siłę to nie chciała nawet, potrafiła iść spać i obudzić się głodna za pól godziny :-p z zasypianiem Ci niestety nie pomogę, nasza zasypia sama jak się ją zostawi albo przy cycku i tylko odłożyć ją do łóżeczka pozostaje:-)
nasza też zasypiała sama, ale to było kilka ładnych miechów temu i średnio pamiętam te czasy, więc jak łatwo się domyślic nie miały długo miejsca

dla nie umiejacych czytac ze zrozumieniem: nie jestem morderczynia, bo nie zabilam nikogo. nie jestem tez w ciazy, bo antykoncepcja dziala ( w przeciwienstwie do niektorych tutaj). no i to by bylo na tyle. dziekuje. :)

Dziecko do nauki a nie wymyslania historii!!!! Jak sie wyksztalcisz i dornosniesz to moze kiedys spotka Cie podobny problem z ktorego robilas sobie zraty bo nawet nie wiesz kiedy zycie sie odwroci przeciwko Tobie!To tylko swiadczy o tym jaka jeszcze glupia jestes i bezmyslna.Obys nie musiala kiedys plakac nad zagrozona ciaza lub dzieciatku w inkubatorze ktore wlaczy o zycie!A tak na marginesie to mialas juz isc dwie wiadomosci wczesniej i nadal odpisujesz?!Idz juz idz spac a nie robisz zamiesznaie!

reklama
Do góry