Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dla nie umiejacych czytac ze zrozumieniem: nie jestem morderczynia, bo nie zabilam nikogo. nie jestem tez w ciazy, bo antykoncepcja dziala ( w przeciwienstwie do niektorych tutaj). no i to by bylo na tyle. dziekuje.![]()
z zasypianiem Ci niestety nie pomogę, nasza zasypia sama jak się ją zostawi albo przy cycku i tylko odłożyć ją do łóżeczka pozostaje:-)tzn ona jak się przewraca na brzuszek to ona też w tym czasie stoi na rączkach, że się tak wyrażę niegramatycznie.. i tylko luka zza szczebelków czy idę bo jak nie idę to płacz jest coraz głośniejszy
Confi, ale śliczna Laleczka! fajną ma piżamkę w kwiatuszki.
Faktycznie Janiołek Wam się trafił. Moja 2 razy w swoim życiu przespała całą noc, taki to był szok dla mnie, że leciałam w nocy sprawdzac czy jej się coś nie stało..;p
nasza też zasypiała sama, ale to było kilka ładnych miechów temu i średnio pamiętam te czasy, więc jak łatwo się domyślic nie miały długo miejscaVegas ja się też bałam czy ona nie czuje że jest głodna i zdarzylo nam sie ją budzić na jedzenie:-) ale już wiem, że jak głodna to się sama obudzi, bo tak na siłę to nie chciała nawet, potrafiła iść spać i obudzić się głodna za pól godzinyz zasypianiem Ci niestety nie pomogę, nasza zasypia sama jak się ją zostawi albo przy cycku i tylko odłożyć ją do łóżeczka pozostaje:-)
wysllam zaproszenie Anna B to jaNo to moze faktycznie powinnas ja przychodzic i przewracac.....
Confi Sliczna ksiezniczkaja juz nie pamietam jak moja Emiloszka byla taka malutka
zapraszam do mnie na nk http://nk.pl/profile/12923522 tam sa zdjecia mojej krolewny jak byla malutka
![]()
hehe Ty nasz słodki Ewenemencie;DEwcia ja nie mam nk:-)
dla nie umiejacych czytac ze zrozumieniem: nie jestem morderczynia, bo nie zabilam nikogo. nie jestem tez w ciazy, bo antykoncepcja dziala ( w przeciwienstwie do niektorych tutaj). no i to by bylo na tyle. dziekuje.![]()
A to tak na zas jak zalozysz to zapraszamEwcia ja nie mam nk:-)