reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzień dobry!
Kornelka, czyli nadal jesteście w szpitalu? Co mówią lekarza? Oddycha Twoja dzidzia już sama? Kiedy Was wypuszczą?
Netgirl, kolejne trzęsienie tylko że dłuższe i silniejsze??????? Boziu, aż sama się wystraszyłam:-(. Daj znać co i jak, i uważaj na Despinkę:tak:.
Chwilami, napewno zdałaś, ŻYWA Ci to mówi:-p:-D.
Firanka, wiem coś o tym, pobyt w szpitalu to straszny stres. Dobrze, że z małą już lepiej. Bądź przy niej jak najwięcej. Dzieci przy których są rodzice szybciej zdrowieją:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kornia super,że jesteś!!!A co się stało,że już urodziłaś??? To świetnie,że MAluszek przybiera na wadze. A po wyjściu ze szpitala jak będziesz go karmić??? Jest jeszcze w inkubatorze? Oddycha sam czy przez respirator??

To tak ja siedze u chłopaka w Gdańsku mały w szpitalu oddycha sam nie ma jeszcze odruchu ssania ale bedziemy uczyć mleczka więcej dostaje bo miał ostatnio 24 cm.
Waga nasza to 1440 gramy.
A mi pękła błona przez lek który dawał mi ginekolog a on nie dla kobiet w ciąży :-:)-(
teraz czekamy na 1800 gram i na przeniesienie z inkubatora na sale ogólna i na 2000 gram i na wypis do domu :-):-):-)

Aha i oddycha sam już samodzielnie

gratuluje Dziewczyny, teraz gdy juz Dzidzia jest poczeta pozostaje sie tylko cieszyc, pomyslcie sobie ile kobiet stara sie o dzieci a nie moze ich miec :) a Rodzice wczesniej czy pozniej sie pogodza, czasem na poczatku moga byc w szoku stad ich zdenerwowanie, a dzidzia mzoe zdziala cuda i polepszy stosunki w Rodzinie, w koncu kto moglby sie oprzec takiemu slodkiemu Malenstwu :)

Kornelka, bardzo się cieszę:-). I czekam razem z Tobą na te 2000 gram:-).
A synek jak ma na imię? Bo albo zapomniałam albo nie wiedziałam:confused:.

Kornelka, ja dla swojego synka, gdybym oczywiście urodziła chłopca a nie dziewczynkę, miałam imię Filip uszykowane:-).

u nas to były spory co do imienia więc w końcu udało sie dojść do kompromisu :tak::tak:
My dla dziewczynki mieliśmy już ustalone że Nikolina Anastazja i sie nie udało

Witam :)
Ponieważ natknęłam się na ten dział przypadkiem a zobaczyłam w nazwie są obecne i przyszłe mamuśki chciałam zapytać czy mogę się dołączyć. Ja w ciążę zaszłam jak miałam 19 lat, teraz mam już 3 letniego Kubulę i troszkę rozwalone życie ale Was rozumiem i z chęcią podyskutuję
Buźka :-)

reklama
Do góry