Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja dzisiaj z kuzyneczką sobie zrobiłam tosty ^^ mniam!
Ogólnie to jakoś dzisiaj taka nie do życia jestem, ciągle mi się chce spać, ale wytrzymam
Jutro dni Czechowic a ciągle nie ma pogody ...
a nie chce mi się płacić 2 razy za paczkę jakby mi do siostry wysłali a ona do mnie. 
a u mnie ma dzis byc zakonczenie lata i jakos tak zimnawo!
z tego co czytalam na plakacie to maja b yc Blandersi nawet nie wiem co to i Danzel.
Clio ja ostatnio na ebay Uk kupiłam za 25PLN z przesyłką 4bluzy i śpiochy H&M ;-) Chciałam jeszcze kupić leżaczek FP (jakieś 90parę złoty za nowy) ale dziady nie wysyłają do PLa nie chce mi się płacić 2 razy za paczkę jakby mi do siostry wysłali a ona do mnie.
Co do wcześniejszej rozmowy o wpływach kąpieli na szkraby ;-)to na moją małą gorąca kąpiel wpływa usypiająco zero kopniaków przez 2 h ;-) Za to po prysznicu masakra
Lata temu mieli jakiś przebój chyba "Ciągnik" ;-) a teraz to odgrzewają kotlety ;-)

nie sądzę bo jakby zliczyc jej spanie ze mną w czasie jej prawie 9 miesięcznego życia to byłoby z 10 razy. To niewiele mimo wszystko. No a poza tym Malutka ma od zawsze swój pokoik i lubi spac w swoim łóżeczku=)Vegas A nie boisz się, ze przyzwyczaisz małą do spania z Tobą? Wiesz? Ja miałam taki problem z Mareczkiem. Ale kilka nocy się przemęczyłam i jakos się udało.
Elizka Co znów za problemy? Chyba od tego jesteśmy żeby się nam wyżalić, co nie?
Ja też zaraz za sprzątanie muszę się wziąć. Mareczek wstał dopiero a Justynka jeszcze śpi więc nie wiem jak to będzie.
Witam Dziewczynki!
Sliczne te wasze maluszki naprawde))
a ja sie zle ciagle czuje jak nie podbrzusze boli to piersi :/ potem zrobie test ciazowy ale stumieniowy (ostatni raz)! a w poniedzialek do gina i zobaczymy co on powie po badaniu....