C
clio87
Gość
kto wie może mnie sie też uda
hihi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Daff z tym urażeniem to żartowałamhm a ile masz wzrostu?
clio hm no nie źle jak ja sie ciesze ze czegos takiego nie miałam hihitzn jak poszłam do szpitala i mnie zostawili to chyba tak sie wkurzyłam ze miałam silne bóle kregosłupa cała noc wstawałam i łaziłam do wc i mi sie słabo robiło ale myslałam ze ból to przez niewygodne łózko, a zawroty głowy przez okropny zaduch:-) Pamietam jak koło 6:20 pisalam do mamy sms'a " hej co tam u ciebie i opisywałam jak beznadziejna noc była" wysłalam dokłanie o 6:19 i to samo chciałam napisać do mojego T. ale zachciało mi sie do wc i juz nie zdążyłam hihi:-) o 6:30 mały się urodził

spodnie tylko dżinsy bo w innych wygladam jak klops
Wszystko zalezy od podejscia:-)Daff Ale ja cie nie lubie no ja sie mam za wysoka tez mam 168 cm![]()
nie ubiore rzeczy która mnie pogróbia ( chyba ze mi sie wydaje ze jest ok i mnie nie pogrubia)... Jedziemy na tym samym wózku ja szczerze mówiac powiedziałabym ze nosze duzo większy rozmiar... ja sie widze normalnie zdjecie moze troche zniekształcacDaf jeszcze raz napisze kwestia ubiorunie ubiore rzeczy która mnie pogróbia ( chyba ze mi sie wydaje ze jest ok i mnie nie pogrubia)... Jedziemy na tym samym wózku ja szczerze mówiac powiedziałabym ze nosze duzo większy rozmiar... ja sie widze normalnie zdjecie moze troche zniekształcac
Ewi ooo to poszukam:-) dzieki:-)
hihi maltka jestem 168cm