• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
DAFF Ty to jeszcze nie wstyd. Ja po ciąży miałam rozmiar 50. Ale jak się chce to się da. Obecnie ćwicze z zestawu na mp.3 ćwicz i chudnij. Polecam. Są tam wszystkie ćwiczenia na wszystkie mięśnie.
ELIZKA Mam nadzieję że jakąkolwiek decyzję podejmiecie to będzie ona słuszna i właściwa dla Was obojga.
fIKUSEK Paranoja z tym sądem.

Daff z tym urażeniem to żartowałam:-p hm a ile masz wzrostu?
clio hm no nie źle jak ja sie ciesze ze czegos takiego nie miałam hihi:-p tzn jak poszłam do szpitala i mnie zostawili to chyba tak sie wkurzyłam ze miałam silne bóle kregosłupa cała noc wstawałam i łaziłam do wc i mi sie słabo robiło ale myslałam ze ból to przez niewygodne łózko, a zawroty głowy przez okropny zaduch:-) Pamietam jak koło 6:20 pisalam do mamy sms'a " hej co tam u ciebie i opisywałam jak beznadziejna noc była" wysłalam dokłanie o 6:19 i to samo chciałam napisać do mojego T. ale zachciało mi sie do wc i juz nie zdążyłam hihi:-) o 6:30 mały się urodził

hihi maltka jestem 168cm

Daff Ale ja cie nie lubie no ja sie mam za wysoka tez mam 168 cm:-p

edit wszystko zalezy od tego jak sie ubierasz:-) ja np powiedziała dresom nie bo mnie pogrubiają... chodze w krótkich spódnicach, leginsach lub bez jesli spódnica jest normalnie krótka a nie kótka ze tyłek widac:-p spodnie tylko dżinsy bo w innych wygladam jak klops:-p Wszystko zalezy od podejscia:-)

Daf jeszcze raz napisze kwestia ubioru:-p nie ubiore rzeczy która mnie pogróbia ( chyba ze mi sie wydaje ze jest ok i mnie nie pogrubia)... Jedziemy na tym samym wózku ja szczerze mówiac powiedziałabym ze nosze duzo większy rozmiar... ja sie widze normalnie zdjecie moze troche zniekształcac

Ewi ooo to poszukam:-) dzieki:-)

Daf jeszcze raz napisze kwestia ubioru:-p nie ubiore rzeczy która mnie pogróbia ( chyba ze mi sie wydaje ze jest ok i mnie nie pogrubia)... Jedziemy na tym samym wózku ja szczerze mówiac powiedziałabym ze nosze duzo większy rozmiar... ja sie widze normalnie zdjecie moze troche zniekształcac

Ewi ooo to poszukam:-) dzieki:-)

e tam gadasz glupoty. ja fakt mam problem z ubraniem bo nigdy tyle niewazylam.. mozna powiedziec ze do 6 meisiaca ciazy znosnie wygladalam ale pozniej istny koszmar. i w sumie nie wiem jak sie ubierac by wygladac szczuplej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry