reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

femme fatal te badania to napewno nie byly na glukoze
ja tez juz sie nie moge doczekac kiedy bede wiedziec kogo tam nosze w brzuszku, jak mnie wysle do szpitala to zrobia mi szybciej usg, to w tedy powinnam sie juz dowiedziec

reklama
Femme Fatal to normalne :) Przygotowuja sie do karnienia :p Mi tsh cieklo jush prawie od samego poczatQ :/ troche niekomfortowe ale coz :) a teraz to z pielucha chodze albo wkladkami bo mi tak cieknie i to nie pprzezroczyste mleko tlyko takie bielsze , ale lekarz mowi ze przy 2 dziecku to normalne ze szybciej i wiecej cieknie :)

Najlepiej sobie kupić juz wkładki laktacyjne... Bedziesz sie bardziej komfortowo czuć i nie bedziesz miec plam na bluzce... do tego rzeba sie przyzwyczaić:-)
Ja miałam nadzieje, ze mnie to ominie, ale jakie 2 dni temu tez mi wyciekło...

Witam mamuśki po długiej nieobecności.
Najpierw miałam popsutego kompa, a później nie miałam za bardzo czasu, bo się musiałam poprawiać (a bardzo chciałabym mieć stypendium-wiadomo każda kaska się przyda:tak::tak:). Ale podczytywałam troszkę żeby chociaż być na bieżąco.
Widzę, że jest nas tu coraz więcej:-)i dobrze:-)
Moje dziecko przed chwilą właczyło telewizor i woła "mama meć":-D:-D fan piłki nożnej mi rośnie?? Ostatnio się zrobił słodziutki ale potrafi też pokazać różki:-p Najbardziej mnie rozczula jak podchodzi i mówi "moja mama" :laugh2: to chyba najwspanialsze momenty macierzyństwa:-D
A co tam dziewczyny u was?? Jak rosną dzieciaczki?

Co do tej mojej nieszczęsnej glukozy to ja mam tą na 75- dwugodzinną :( Jutro albo pojutrze musze iść mocz do badania oddac (jeżeli będzie coś nie ok to wtedy posiew) to sie zapytam...
PS.
Tych leukocytów miałam teraz 5-10 a tamto to właśnie jakoś inaczej sie patrzy bo ma inną jednostke... Obstukał mnie i mówił że nie widzi nic niepokojącego...

Kto mi powie jak to jest z tym wątkiem zamkniętym bo mi w sumie na całym bb sie żaden zamknięty nie wyświetla... Ja jakaś ciemna chyba jestem :-:)zawstydzona/y:

reklama
Do góry