fikusek1988
Mama Alanka:)
A mnie sie podobaja szminki ale na kimsja mam za jasna karnacje do tego i wyglądałabym jak pani lekkich obyczajów
, albo klaun bo dosc mocno maluje oczy więc pozostaja mi błyszczyki
![]()
ja oczy to mam zawsze mocno pomalowane
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A mnie sie podobaja szminki ale na kimsja mam za jasna karnacje do tego i wyglądałabym jak pani lekkich obyczajów
, albo klaun bo dosc mocno maluje oczy więc pozostaja mi błyszczyki
![]()
wiec wisi mi, ale co do czerwonej pomadki to osobiscie źle bym sie czuła tak umalowana, co nie przeszkadza mi podziwiać taki makijaż u innych:-) Wychodze z załozenia ze nie wszystko co sie nam podoba jest dla nas dobre:-)fikusek mnie nie chodzi o opinie innych bo wielu nie podba sie jak włosy układam itdwiec wisi mi, ale co do czerwonej pomadki to osobiscie źle bym sie czuła tak umalowana, co nie przeszkadza mi podziwiać taki makijaż u innych:-) Wychodze z załozenia ze nie wszystko co sie nam podoba jest dla nas dobre:-)
od gim. ważyłam gdzies pomiędzy 65-70 rozmiar 38 tyle że po mnie nie było bardzo widac bo jestem zbita, przed ciążą nosiłam 40 bo mam strasznie grube uda i ogólnie szeroka w barach i klacie a teraz to juz w ogóle. a przez to prawie8 miesiecy to mi tylko własnie cycki urosły i brzuch a po ciąży mam zamiar ważyć najwyżej 65 kg i mam nadzieje ze mi sie to uda ;-)
Szymek bawi się z tatusiem. Ale zaraz G. będzie szedł na drugą zmianę :-/ 
i winko tez później polecał w małych ilościach. a jeżeli chodzi o karmienie, to raz wypiłam 2łyki wina /miała być lampka, ale dalej mi niedobrze na ten smak/ tuż po nakarmieniu, gdzie wiedziałam, że potem będzie dłuższa przerwa, bo wieczorem, a mała się tylko 1 budzi w nocy:-) a wczoraj wieczorem wypiłam pół szklanki piwa i też jest okej:-) to się szybko z pokarmu ulatnia, po jakichś 2-3h.