reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja niestety nie wiem jak to się robi :p bo za zamknięciem jestem agnieszka ma dobry pomysł :)
Elizka dobrze ze dążycie do kompromisu :) i humorek jakby lepszy ;>

u mnie cały dzień pada ;/

reklama
Vegas bo teraz to są już żonami matkami w pełni kobietami :) mnie się taka figura podoba :0)
ciekawe co mnie czeka :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Vegas bo teraz to jest już żoną matką w pełni kobietą :) mnie się taka figura podoba :0)
No teraz Umi jest seksowną babeczką z zadziorem =)

Witam. No wreszcie miałam co nadrabiac a nie tak jak w week=) tak trzymac!

U nas OK. Nocka fajna. Agnieszko nie wiem czy to zasługa kaszki hihi, ale Mysza jak zbudziła na nią przed 22 to potem dopiero o 4.30, więc nie ma źle. Potem spała do 6.44=P

Od rana prócz zajmowania Szkrabkiem to jeszcze opiekowałam się taką 4 letnią Zosią. Przez 4h. Za dawnych czasów jej niańkowałam=) Mąż do pracy na II zmianę ma w tym tyg, więc reszta dnia to z córą, która od 18.35 słodko śpi =)

co do wagi i wzrostu, itd to ja przed ciążą ważyłam 48kg przy wzroście 160cm /rozmiarówka 36/
po ciąży wpierw ważyłam 45 z groszówkami a potem już zwiększało się i obecnie mam 48. Rozmiarówka ta sama jeśli o ubrania chodzi a biust o 1 rozmiar większy.
Czułam się lepiej z figurą sprzed ciąży, miałam bardziej płaski brzuch.

Hmm A wiecie co, ten zamknięty nie byłby głupi :)

Ja się dzisiaj dowiedziałam że ... ZBRZYDŁAM i zmieniłam się na twarzy... W ogóle pełno wyprysków mam i na twarzy i na plecach... I się postarzałam niby ;]

reklama
Do góry