reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
karolcia 20 Witamy
Vegas nie słodź mi tak bo w piórka obrosnę:-p Martynka biedna czekała az mama w koncu przyjdzie i sie biedactwo nie doczekało:-p
elizka szalona:-p łaziłas po 25 stronach podziwiam:-p

edit
clio
nie jestem żoną:-p ha jestem panienką:-):-p dzieciatą:-p

Ewi Na pocieszenie napisze ze rok później wyglądałam lepiej:-p

tez miała łacine nie lubiła jej ale Pater Noster do teraz umiem hihi... ale i tak mnie czesto na niej nie było bo albo była na pierwszej lekcji albo na ostatniej na 8 zdazyc nie mogłam bo miałam za daleko:-p ( 5 min spacerkiem) a na ostatnią mi sie nie chcialo bo głodna byłam:-p

kasiuch kiedy sie wyprowadzasz?
a ja zlaciny nic nie zapamietalam!:p

no K. jedzie juz teraz 18-go a ja mam nadzieje ze na koniec listopada...(oby!)

witam mam 20 lat i miesiac temu urodzila sie moja coreczka oliwia;)
bardzo ja kocham :)
witamy:)
Witaj Kasiuch:)
ojej przenosicie się do Leicester to super!!!
Jak tylko będzie już tu mieszkała daj znać a na pewno się spotkamy :tak:

...jakaś sprzeczka z mężem?
jak dochodzicie do kompromisu to dobrze :tak:
U mnie ok,odpoczywamy całą rodzinką :tak:

Dziewczyny Ja wam radzę...załóżcie sobie wątek zamknięty i tam wstawiajcie swoje zdjęcia i zdjęcia swoich pociech.
Na takim wątku bez problemów będzie mogli cofnąć się do wcześniejszych zdjęć i żaden obcy internauta nie będzie miał dostępu do fotek.A tak to nigdy nie wiadomo kto nas podczytuje.
no mam nadzieje ze sie spotkamy bede miala do kogo gebe otworzyc,tzn. mieszka tam tez moja przyjaciolka, ale dobrze jest miec wiecej znajomych a tym bardziej znajomych-mamusiek:D

Vegas bo teraz to są już żonami matkami w pełni kobietami :) mnie się taka figura podoba :0)
ciekawe co mnie czeka :p
clio kiedy Ty sie rozpakujesz?????!!!!!!!chce twojego bobo juz zobaczyc!!!

Hmm A wiecie co, ten zamknięty nie byłby głupi :)

Ja się dzisiaj dowiedziałam że ... ZBRZYDŁAM i zmieniłam się na twarzy... W ogóle pełno wyprysków mam i na twarzy i na plecach... I się postarzałam niby ;]
nie martw sie, przejdzie, ja mialam tak samo:)

Zobacz załącznik 279367

To będzie ten bukiecik, a jeżeli o dodatki chodzi to wezmę coś łagodnego i lekkiego ;-) żeby nie rzucało się aż tak w oczy
sliczny:)

edit
clio
nie jestem żoną:-p ha jestem panienką:-):-p dzieciatą:-p

to ja sie dolaczam do dzieciatych panienek:D:D:D:D

witam sie dzis juz zmeczona, Olek znowu dzis dal do wiwatu..zamiast zasnac to plakal i krzyczzal w wozku.....ludzi, patrza na nas jak na debili....co robicie w takich sytuacjach jak sie dziecko w wozku nie hcce uspokoic?? bo Olek zamiast spac to placze (w tym nowym) bo w starym tak nie bylo....:/
no i zaopatrzylismy sie w nocnik, zwykly grajacy, zadne tam mini kibelki:/
i czekam teraz na pierwsza kupke:)

:-D:-D:-D
-mamo chece kupe!
- Masz, parówke masz;-p

Alanek ci płacze tylko wtedy gdy jest glodny?:-p

Kasiuch ha i jest nas wiecej:-) oby sie udało w listopadzie siweta spedziłabys juz z rodziną na swoim w sensie s ukochanym i dzieckiem:-)
on sie ostatnio drze caly czas:D jak z nim wychodze to wstyd jechac z takim rozdarciuchem to mu daje chrupki kukurydziane i sobie buzie zatyka:D

Fikusek a co jak marudzi to najlepeij zatkać :-)
Umi A ja też dzieciata panienka ;-)
Vegas skąd ty wziełaś to dziecko, z innej strefy czasowej , że tak śpi :-)

Ja idę oglądać dr. Housa więc raczej się żegnam.
Dobranoc

reklama
Fikusek a co jak marudzi to najlepeij zatkać :-)
Umi A ja też dzieciata panienka ;-)
Vegas skąd ty wziełaś to dziecko, z innej strefy czasowej , że tak śpi :-)

Ja idę oglądać dr. Housa więc raczej się żegnam.
Dobranoc
w sensie, że szybko idzie spac?=D
tylko wiesz - w nocy mam pobudki. Już nie wiem co lepsze=P

Do góry