• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
aga misia chyba chodzi o szkołę:-):-p

Misia współczuje miałam podobnie bo mieszkałam na wsi a dojeżdżałam do szkoły do miasta. Jednak ja wole mieszkac w miescie tam gdzie mieszkałam, to wszedzie daleko... nawet sklep 2 km od domu

ale to jest wlasnie na zaproszenia tylko ze tak sie wyswietla:)
aha ok:)
aga misia chyba chodzi o szkołę:-):-p
aha rozumiem.No Ja jeszcze nie zdążyłam was wszystkich poznać więc wybaczcie:)
agnieszka.kk ja od jutra do szkoły śmigam. mam zamiar chodzić cały wrzesień zobaczymy czy mi sie uda...;-)
ooo to szybko musisz wstawać.
Rozumiem że jeszcze tylko wrzesień a potem już oczekiwanie na dzidzię?
:)

Dziewczyny ja mam doslownie dola! musze isc sie zapisac do dentysty na wyrwanie zeba(prawie calego wykruszonego) a boje sie cholernie,no strach nie pozwala mi isc!!!!! a nie chce czekac az zacznie bolec:(

Misia... szczerze? wspoolczuje tych wstawanek o tak wczesnej porze! na pocieszenie pwoiem ci ze moje dziecko codziennie przed 5 lub po 5 wstaje w lozeczku i wyje jakby ze skory ja ktos obdzieral! juz nie mam sil... dzis jeszcze poprztykalam sie z mezem nad ranem on poszedl spac do drugiego pokoju a ja z mała we 2 jak królowe heheh nie pwoiem ale wygodnie bylo no i mała sie wtulila do mnie i tak do 8 spala:)

Fikusek wspolczuje dentysty! ja mam to samo ale jakos boje sie jeszcze... pojde pewnie jak zacznie bolec!

[/QUOTE]Dziewczyny ja mam doslownie dola! musze isc sie zapisac do dentysty na wyrwanie zeba(prawie calego wykruszonego) a boje sie cholernie,no strach nie pozwala mi isc!!!!! a nie chce czekac az zacznie bolec:( [/QUOTE]

biedulka:(
współczuję,nie przyjemna to wizyta ale jak trzeba to trzeba iść.
Chwilę i będzie po kłopocie i bólu a tak to będziesz się męczyć.

fikusek masakra: ja miałam wyrwanego raz zeba stałego przez pmyłke... ale nie było tak xle pomeczysz sie ze 2 dni i bedzie ok
agnieszka.kk:-) oki oki wiem przeciez hihi nie stwierdziłam tego jakos złosliwie tylko tak po prostu:)

fikusek masakra: ja miałam wyrwanego raz zeba stałego przez pmyłke... ale nie było tak xle pomeczysz sie ze 2 dni i bedzie ok
agnieszka.kk:-) oki oki wiem przeciez hihi nie stwierdziłam tego jakos złosliwie tylko tak po prostu:)

dla mnie najwzniejsze by wyrwanie nie bolalo,a jak wyjde to juz moze bo ja panicznie boje sie samego leczenia a co dopiero wyrweania,dentystka zawsze musi okno otwierac bo mi słabo!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry