reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

sprawdziłam
Elizka musi jednak zatwierdzić "wpraszającego się" gościa lecz Ja osobiście zaznaczyłam bym w ustawieniach tylko na zaproszenia.
No ale to tylko moja rada.Elizka jest założycielem i niech zrobi tak aby było dobrze:)

A jak mija wam wtorek?

ale to jest wlasnie na zaproszenia tylko ze tak sie wyswietla:)

reklama
aga misia chyba chodzi o szkołę:-):-p

Misia współczuje miałam podobnie bo mieszkałam na wsi a dojeżdżałam do szkoły do miasta. Jednak ja wole mieszkac w miescie tam gdzie mieszkałam, to wszedzie daleko... nawet sklep 2 km od domu

ale to jest wlasnie na zaproszenia tylko ze tak sie wyswietla:)
aha ok:)
aga misia chyba chodzi o szkołę:-):-p
aha rozumiem.No Ja jeszcze nie zdążyłam was wszystkich poznać więc wybaczcie:)
agnieszka.kk ja od jutra do szkoły śmigam. mam zamiar chodzić cały wrzesień zobaczymy czy mi sie uda...;-)
ooo to szybko musisz wstawać.
Rozumiem że jeszcze tylko wrzesień a potem już oczekiwanie na dzidzię?
:)

Dziewczyny ja mam doslownie dola! musze isc sie zapisac do dentysty na wyrwanie zeba(prawie calego wykruszonego) a boje sie cholernie,no strach nie pozwala mi isc!!!!! a nie chce czekac az zacznie bolec:(

Misia... szczerze? wspoolczuje tych wstawanek o tak wczesnej porze! na pocieszenie pwoiem ci ze moje dziecko codziennie przed 5 lub po 5 wstaje w lozeczku i wyje jakby ze skory ja ktos obdzieral! juz nie mam sil... dzis jeszcze poprztykalam sie z mezem nad ranem on poszedl spac do drugiego pokoju a ja z mała we 2 jak królowe heheh nie pwoiem ale wygodnie bylo no i mała sie wtulila do mnie i tak do 8 spala:)

Fikusek wspolczuje dentysty! ja mam to samo ale jakos boje sie jeszcze... pojde pewnie jak zacznie bolec!

[/QUOTE]Dziewczyny ja mam doslownie dola! musze isc sie zapisac do dentysty na wyrwanie zeba(prawie calego wykruszonego) a boje sie cholernie,no strach nie pozwala mi isc!!!!! a nie chce czekac az zacznie bolec:( [/QUOTE]

biedulka:(
współczuję,nie przyjemna to wizyta ale jak trzeba to trzeba iść.
Chwilę i będzie po kłopocie i bólu a tak to będziesz się męczyć.

fikusek masakra: ja miałam wyrwanego raz zeba stałego przez pmyłke... ale nie było tak xle pomeczysz sie ze 2 dni i bedzie ok
agnieszka.kk:-) oki oki wiem przeciez hihi nie stwierdziłam tego jakos złosliwie tylko tak po prostu:)

fikusek masakra: ja miałam wyrwanego raz zeba stałego przez pmyłke... ale nie było tak xle pomeczysz sie ze 2 dni i bedzie ok
agnieszka.kk:-) oki oki wiem przeciez hihi nie stwierdziłam tego jakos złosliwie tylko tak po prostu:)

dla mnie najwzniejsze by wyrwanie nie bolalo,a jak wyjde to juz moze bo ja panicznie boje sie samego leczenia a co dopiero wyrweania,dentystka zawsze musi okno otwierac bo mi słabo!

reklama
fikusek jak ci da znieczulenie to nie bedzie xle mnie wydzierali na zywwca bo dentystka myslała ze to mleczak...

Do góry