reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

agnieszka.kk:-) oki oki wiem przeciez hihi nie stwierdziłam tego jakos złosliwie tylko tak po prostu:)
spoko nic się nie stało :-)
dla mnie najwzniejsze by wyrwanie nie bolalo,a jak wyjde to juz moze bo ja panicznie boje sie samego leczenia a co dopiero wyrweania,dentystka zawsze musi okno otwierac bo mi słabo!

ale lepiej zrobić to wcześniej niż miałoby dojść do leczenia kanałowego bleee to dopiero boli :sorry2:
Wyrwiesz ząbka i będzie ok :tak:

Kochane Ja na razie zmykam.
Dziś idę do pracy,muszę się przygotować,także zajrzę do was dopiero wieczorem o północy albo jutro z rana:)
Miłego dnia!!

reklama
daffwstac musze najpóźniej o 6 żeby sie wyrobić ale budzik musze mieć troche wcześniej żeby sie poprzeciągać jeszcze w łóżeczku bo tak z marszu to nie potrafie wstać... ale u mnie najgorsza bedzie trasa do szkoły...
agnieszka.kk termion mam na 15 października, jak sie bede dobrze czuć i nie zaczne rodzić wcześniej to pare dni w październiku tez bym chciała iśc do szkoły zeby mniec mniej zaleglości...

fikusek jak ci da znieczulenie to nie bedzie xle mnie wydzierali na zywwca bo dentystka myslała ze to mleczak...
łooo matko,nie no zneiczulenie napewno dostane:D
spoko nic się nie stało :-)

ale lepiej zrobić to wcześniej niż miałoby dojść do leczenia kanałowego bleee to dopiero boli :sorry2:
Wyrwiesz ząbka i będzie ok :tak:

Kochane Ja na razie zmykam.
Dziś idę do pracy,muszę się przygotować,także zajrzę do was dopiero wieczorem o północy albo jutro z rana:)
Miłego dnia!!

no wlasnie on byl do kanalowego:D byl juz zatruty. Ale z raci tego ze on jest w miare z tylu to nie wydam znowu 200 zl za kanalowe , mailam niedawno takie leczenie na innym zebie i leczylam go przez 5 wizyt i kazda trwala godz,masakra ale nawet bardzo nie boloalo,ale zatrudzie masakrycznie za to ze lzami wracalam do domu i ryczalam z bolo chyba ze 4 godz. Ten drugoii jak zatrula to najpierw dala zastrzyk i zatrucie nie bolalo mocno.

dzień dobry:-)
u nas leje i leje, okropna pogoda, do tego zimno.
misia ja się urodziłam 14.października ;-)
fikusek ja miałam usuwanego mleczaka tylko, okropność ;[

dziewczyny czy któraś z was ubiegała się o kredyt studencki?

dzień dobry:-)
u nas leje i leje, okropna pogoda, do tego zimno.
misia ja się urodziłam 14.października ;-)
fikusek ja miałam usuwanego mleczaka tylko, okropność ;[

dziewczyny czy któraś z was ubiegała się o kredyt studencki?
mleczaki to ja wyrywalam po 3 naraz:D 8 wyrywalam na pocztaku ciazy i nie bolalo,ale to wyrywalam w klinice,a tu sie troche boje:/

Fikusek przy znieczuleniu nic nie boli ja w ciazy mialam wyrywanego i mialam jakies inne znieczulenie i nawet nie wiedzialam ze juz po... gorzej bylo po wyrwaniu jak znieczulenie puscilo!

fikusek ja miałam wyrywana dolną lewą 6 i najbardziej to mnie bolało znieczulenie....ale powiem ci że ten ząb juz do niczego innego sie nie nadawał a że miałam wyrywanego u szkolnego dentysty to nie mogłam mówić i mnie zwolnił z reszty lekcji do domu...;-) lepiej mi bez tego zeba niż z nim wcale za nim nie tęsknie

Jejku jak ja nienawidzę dentysty....:-)
A musze teraz we wrzesniu isc bo mi sie trójka połamała u góry i jestem ciekawa ile kosztuje wstawienie zęba..... mam nadzieje ze nie za duzo to sobie z becikowego zrobie...;-)
No i ze 2 zeby tez mam juz do zrobienia po ciazy... ale strach ma wielkie oczy...
ja mialam tylko jedengo zeba wyrywanego stałego i jednego mleczaka :-) a tak to kanalowe leczenia mam za soba tylko.:-]]]

Nie o pogoda dzis to totalna porazka... Miki wstal o 10, i teraz cyca zjadl dopiero (jadł kolo 4 rano i do tej pory nie chcial :dry: i juz spi znów.:)

reklama
Do góry