reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daff kurcze a ja tak sie staram:-p nie no zartuje:-) powiedz jak ty to robisz ze mozesz pisac na komputerze przy dziecku? Przy moim Kacprze jest to nie wykonalne. Musiałabym go chyba przywiazc do czegos albo cos bo jak widzi ze siadam t od razu mnie za reke i o zabawek

umi moje dziecko rano sie bawi sobie raczkuje po pokoju wszystkie zabawki sa porozrzucane pozniej jest czas na jej ulubione bajki a pozniej idzie ladnie nyny... dzis spala mi od 11:30 do 15:) i tak codziennie minimum 3 godziny drzemki a dzis rekordow 3.5:)

reklama
Daff wow 3,5 h zazdroszczę mój spi najwyżej 1,5 h raz dziennie tak o 11-12 a o której kładziesz Julke spac? tak na noc juz
misia współczuje:/ eh pamietam jak mnie wychodziły i juz bym nie chciała dobrze ze wszystkie na raz wyłaziły

A mi Mareczek dziś tylko 1.5 godzinki spał. A jak się obudził to taki zły był że hej. Dobrze ze obiad był bo nie wiem, z tej złości kuchnię by rozniósł, a tak zobaczył jedzenie i się uspokoił.

Ewi No tak ja narzekam ze mój spi tylko 1,5 h najdluzej ale Kacper chodzi spac po 19 wiec wieczory mam wolne:-)

oo. A ja gdybym przetrzymała małego w dzień to spać szedłby już o 18. TO ja dziękuję, bop tylko raz się udało że spał potem całą noc. A teraz ten syrop co ma na tę pseudo alergię też działa uspokajająco to może i spałby całą noc. ale wole nie ryzykować.

Dobra. Zmykam robić porządek po obiedzie. Bo talerze stoją. Pa, pa. i chyba raczej do jutra.

Ostatnia edycja:
Jejku dziewczyny wasze dzieciaki jeszcze w ciągu dnia spią...;] moje to od kad skonczyly 1,5 roku nie chca wogóle spac w dziena teraz to juz za duze na spanie...;] Dobrze ze Mikolaj spi w dzien, ale jak bedzie juz mniej spac to bede miec urwanie głowy chyba...:-)

reklama
Mi Aluś też śpi w ciągu dnia nawet do 2 (ale to jest rzadkością :-p) :-D

Umi2
- To Ty masz dobrze :tak: Dzieko o 19 idzie spac, a Ty mozesz baraszkowac caly wieczór. :-D Mi Alan o 21 chodzi spac. ;-)

Daff...
- Ale masz dobrze, masz tyle czasu dla siebie, dla domu, ze az Ci zazdroszcze .:tak: Mi Alan nigdy nie przespał 3h. :-p

Ja po pracy, troszke padnieta jestem, ale dam rade, tylko do konca tygodnia i caly tydzien wolnego. :tak: Dla mojego Aniolka. :tak::tak:

Do góry