reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dorom-pierwszy raz usłyszałam,ze ma długie włoski:). Teraz juz ma obciętą grzywke. Mi zawsze marzyło się dziecko z bujną czuprynką. Adaś miał mało włosków jak się urodzil-więc nie miało się co wycierać. Potem szybko zaczął zarastać. Włoski ma nie aż tak długie. Tylko grzywka była długa-ale za to gęste ma.
Pamiętam najbardziej przeżywałam poród twój i Umi. Bo byłyśmy na podobnym etapie. Ja trochę sporo przenosiłam.

reklama
lenka - Dokladnie ja tez Nasze porody tak przezywalam. :tak: Wszystkie mialysmy te same terminy, ja z Umi w ogole ten sam dzien. :tak:

agnieszka
- Dziekuje bardzo za głosik. :-):tak: Tez tak mysle ze wystarczy bombonierka, i moze masz racje ładna długa róza. :tak: A Alanek da czekolade. :tak: On zawsze wzyskim daje czekolady jak gdzies jestemy zaproszeni. :-D Nie zawsze chce oddac ale przyjamniej ma frajde. :tak:

agnieszka[/B][/I] - Dziekuje bardzo za głosik. :-):tak: Tez tak mysle ze wystarczy bombonierka, i moze masz racje ładna długa róza. :tak: A Alanek da czekolade. :tak: On zawsze wzyskim daje czekolady jak gdzies jestemy zaproszeni. :-D Nie zawsze chce oddac ale przyjamniej ma frajde. :tak:
dorom to życzę udanej imprezki u babci:)

witam popołudniowo;)
ja posprzatalam w domu, okna pomylam i szczerze zostalo mi ubrania poskladac;] ale to zaraz, jak pranie na dworze wyschnie.;-) posciel tez sie wietrzy od 10 bylismy na dworze:) super pogoda:tak: i takiego powera dostalam jak zwykle do sprzatania:)
sorry ze zadnej nie odp ale pisze jedna reka :dry: karmie malego przy okazji heh;)

a i witam nowa mamusie - Kamcia:-)

dzieki dziewczyny sama skrocilam ten kolczyk:):):)
najpierw go obcielam a pozniej pilnikiem do paznokci spilowalam z kazdej strony zeby nie kul malutkiej. jeszcze bede zagladac mimo wszytsko czy nic sie tam nie dzieje z tyłu jej za uszkiem.

Kamcia kochanie witaj i tu:):):):)
opowiadaj mi szybko jak wizyta u lekarza:)

agnieszka te ciasteczka sa bardzo proste w przyrzadzeniu a przepis jest na
icon1.gif
Upichćmy coś: pysznego (kalorycznego:p) i dietetycznego

Musze wam powiedzeiec, ze Kubie wyszla druga jedynka, ale on jest dzielny tylko bardziej wcina raczki niz zawsz, a tak nawet nie wiedzialam ze mu zabki wychodza :-D

misia tez bym gdzies poszla ale nie mam takiej mozliwosci:happy2:
kamcia Witam !

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry