• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
uh nie znoszę tego uczucia jak coś mnie stresuje a np. zapomniałam co :/ ale zazywczaj to nic wielkiego :) na szczęście :)

mnie gteraz stresuje wyrwanie mojego zeba :D to ma nastapic we storek,ale dzis chyba dostalam, okresu ( tydzien przed czasem) lub plamienia jakieos:/ jak okaze sie okres to wyrwanie musze przelozyc na kilka dni pozniej ..:(

fikusek - ja tez bym sie stresowała, nienawidzę wizyt u lekarza, jakiegokolwiek. jak widzę biały fartuch to już normalnie tętno mi skacze hah. nawet jak w ciąży byłam to strasznie się bałam. chyba trauma z młodszych lat kiedy strasznie się bałam ciąży :P

agnieszka - ja często tak mam, że mąż i dzieci spią a ja siedzę i muzyki słucham albo jestem przy kompie :p teraz jest taka cisza, można się zrelaksować..

em_x dokładnie wieczorem sama w ciszy się relaksuję ale wtedy za dużo myślę o wszystkim i czasami dochodzę do dziwnych myśli:-/
Ostatnio dużo myślę o rodzinie w Pl bo tęsknie strasznie za nimi :(

fikusek poobserwuj siebie i jak będzie trzeba to przełóż wizytę.

reklama
fikusek - ja tez bym sie stresowała, nienawidzę wizyt u lekarza, jakiegokolwiek. jak widzę biały fartuch to już normalnie tętno mi skacze hah. nawet jak w ciąży byłam to strasznie się bałam. chyba trauma z młodszych lat kiedy strasznie się bałam ciąży :P

agnieszka - ja często tak mam, że mąż i dzieci spią a ja siedzę i muzyki słucham albo jestem przy kompie :p teraz jest taka cisza, można się zrelaksować..

ja jak bylam mlodsza uwielbialam chodzic do dentysty,leczylam po 3 zeby naraz,ale teraz to sie boje panicznie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry