reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mam taką sytuację. Staram Się z Chlopakiem o Dziecko,oboje się kochamy.w sierpniu mialam @ miec 14 a dostalam 20 ten okres wygladal raczej jak plamienie... malo i krotko... 16 sierpnia robilam test... nie czekalam dlugo na wynik bo na początku widzialam juz 1 kreske:(... Dzisiaj zobaczylam ten test. bo akurat go znalazlam... ! i byly 2 kreski jedna mniej widoczna ale byla!... Czy ten wynik mogl sie pokazac po uplywie 5 miunt tak jak na tescie w instrukcji jest napisane...?
po 5 min test nie pokazuje juz wiaruygodnego testy,pamietam ze jak kiedys robilam test i nie bylam w ciazy to tez nast byla 2 blada kereseczka,wiec dlatego jest napisane zby wynik odczytac po 5 min a nie nastepniego dnia. Takze w ciazy zapewne nie jestes.

reklama
Wiem moze to glupio brzmi, ale naprawde jestem gotowa na to dziecko.. dosc dlugo. od malego siedzialam z dziecmi..zajmowalam sie karmilam przebieralam ze teraz juz bym chciala miec swoje.

niunia17 edytuj posty gdy chcesz cos dopisać. Co do badan płodnosci to nie robi sie ich po roku starna no chyba ze masz ponad 30 lat ale skoro masz 18 to karząc i próbować, albo poczekac skonczyc spokojnie szkołe i wtedy zaczac staranka. Szczerze mówiac tez ci to radzę bo bycie młodą mamą nie jest kolorowe jakby sie to mogło wydawac.

niunia17 edytuj posty gdy chcesz cos dopisać. Co do badan płodnosci to nie robi sie ich po roku starna no chyba ze masz ponad 30 lat ale skoro masz 18 to karząc i próbować, albo poczekac skonczyc spokojnie szkołe i wtedy zaczac staranka. Szczerze mówiac tez ci to radzę bo bycie młodą mamą nie jest kolorowe jakby sie to mogło wydawac.
popieram:) teraz skoncz szkolo,poszukaj pracy bo za co bedziesz dziecko utrzymywac???

Dziekuje bardzo za konkretną odpowiedz ;) wiem trzeba byc odpowiedzialnym! ja taka jestem . i moja psyhika tez bylaby gotowa. A ze szkolą to juz skonczone :) po zawodówce. nie za dobra szkola ale jest .. wazne ze skonczona..:)

reklama
Do góry