Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jestem tak wsciekla ze maz uciekl po drewno do lasu hehe a mala polozylam spac...Dalej nie mam miesiaczki i wczoraj mialam takie bole piersi ze nawet kapiel nie pomogla i coraz bardziej zatsnawiam sie czy to moze fasolka?!i zarazem przychodzi fala wscieklosci ze juz dzisiaj bym to wiedziala gydby nie pomysly mojego meza
jakas totalna maskra sluchajcie.Może masz rację, ale wieku 35 lat wiesz już czego się można od życia spodziewać i masz bardziej ustabilizowane życie dzieki czemu możesz świadomie podjąć decyzję.Czy stać Cię na dziecko, czy jesteś w stanie zapewnić mu odpowiednie warunki do życia, potem wykształcenie-mając już jakiś status społeczny wiesz na co możesz sobie pozwolić a na co nie, a planowanie właśnie z czymś takim mi się kojarzy.A chcieć dziecko i mówić sobie "będzie co będzie" to trochę nieodpowiedzialne...ale to tylko moje zdanie i nikomu nie każę się z nim zgadzać. Sama urodziłam młodo bo mając 20 lat i jestem wdzięczna losowi że dał mi szansę na godne życie u boku wspaniałego męża, ale pamiętam dobrze tez te trudne chwile.Człowiek majac i 35 lat nie zaplanuje w pełni swiadomie macieżynstwa zawsze jest cos takiego jak zrzadzenie losu czy pech, czegonie da sie wykluczyć nawet najlepszym planem
kurka.. a ja byłam dobrej myśli.. aż mi głupio..Ewi heja jako tako rodzice mnie dzisiaj odwiedzą nie widzieliśmy się od czerwca i już na nich czekam
![]()
a jak nadrabianie Ewi??
jestem druga
SMS od IXI
ja od soboty wieczora leżę na patologii bo zaczęłam krwawić. Mój D próbował wam coś napisać na forum ale mu się nie udało. Póki co leżę i dostaję kroplówki na płucka małego... No i nie krwawię. Zobaczymy jak to będzie. Pozdrawiam i 3majcie kciuki!