• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ashera witaj ponownie:-)

No ta rodzinka byla super Patrycja:-) i jeszcze ta dziewczyna ślicznie śpiewała...:-) ogólnie bylo tez sie z czego smiac;-) lubie eliminacje do MT

M jak miłosc sie skonczylo, jak ruch na MM bedzie wiekszy tz ze kazda ogladała:-D hehe

Ostatnia edycja:
reklama
magda wiatj bo my sie chyba jeszcze na bb nie widziałyśmy...:0 widze że jesteśmy sąsiadkami. nareszcie ktoś ode mnie...;-)
elizka ja nie oglądam seriali wyjątek - chirurdzy ale teraz nie ma wiec mam wolne od telewizji.. a mam talent oglądałam tylko kawałek z tymi 3 studentami bosy byli..;-)

Daff ja niewiem, ale wszedzie piszą ze nastepny sezon bedzie na jesien.... :]]]

Patrycja a to jednak juz sie bedzie zaczynac.... :-D teraz to ja sama juz niewiem co ogladac tyle tego jest:-D a oglądałyscie Mam talent w sobote?:-D
my widzieliśmy z mężem =)

ten syneczek mały miał super głos=) i ten niewidomy też.

Ostatnia edycja:
A tu ciagle cisza...:-D
Nie poznaje:-D

edit. ja zanim nastukalam (bo zapatrzylam sie na Majewskiego :-D) to wy nastukałyscie 4 posty hehe :-p

Ostatnia edycja:
Ja ogólnie nie przepadam za tv. Akurat mąż oglądał w sobotę MT to ja także=) Jedynie co lubię w tv to Na wspólnej albo czasem obejrzę powtórkę Rodziny Zastępczej w południe bo akurat wtedy śniadanie jadam to do tego lubię coś obejrzec=]

elizka to dlatego że ja jestem. jak tylko pójde to reszta przyjdzie i znowu nie bede w temacie... :-(
dobra laski zmykam spac...;-)
buziaki i prosze was nie przesadźcie z drukowaniem postów..;-)

Ja czasami lubię oglądać Polską TV ale mam mało czasu na oglądanie.
Mąż więcej ogląda tv ale angielskiej.

misia no co Ty?nie klep głupotek to raczej jak Ja się zmyję to wszyscy przyjdą :tak:
Dobranoc misia ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry