Serduszko1
Fanka BB :)
Bardzo sie ciesze że dobrze sie czujesz.... Jeszcze kilka tyg i już będziesz mieć maleństwo przy sobiepati a ja sie czuje nadzwyczaj dobrze. nic mi nie dokucza. denerwuje mnie,tylko to że musze chodzić troche wolniej i cześciej odpoczywac ale jakoś to przetrwam. nie lubie byc nieporadna i prosic innych o pomoc a czasem musze...;-)
clio zdecydowanie pierwsze.
a co do różnicy wieku to mój K jest 7 lat starszy ale ja tez tej różnicy nie odczuwam ;-)

A ja nie oglądam nic... od tyg jestem bez telewizji ciągle tylko dvd... rafał zepsuł mi antene i nie ma czasu jej naprawićJa także oglądałam "Mam Talent" lubię ten program.
Czasami pośmiać się można![]()

Misia co Ty piszesz ????????????elizka to dlatego że ja jestem. jak tylko pójde to reszta przyjdzie i znowu nie bede w temacie... :-(
dobra laski zmykam spac...;-)
buziaki i prosze was nie przesadźcie z drukowaniem postów..;-)
U nas z rana było 5 stopni....Witam sie z rana![]()
o kurcze.... jestem pierwsza? oj dziewczyny gdzie wy sie podziewacie?:-)
U was tez tak zimno? brrrrrr......![]()
Miki juz nie spi, Hania własnie tez przyszla.

Kochana daj znać po wizycie co i jak proszeHej Mamuśki :-)
dzisiaj jakby lepiej Ziiiiiąb okropny :-( a ja nie miała jak sie w nocy ogrzać bo wczorajszej kłótni z B :-( i sie nie przytuliłamani buzi ani nic
trudno trzeba było nie kłamać aż sama sie podziwiam za wytrwałość
![]()
dzisiaj zaczynam 40tcidę też do lekarza jestem ciekawa jak tam sytuacja szyjkowa
co do seriali to mnie Majka i Na Wspólnej denerwują ale zaczęłam oglądać Hotel 52 Szpilki na Giewoncie i Chirurgówuwielbiam

Gratulacje z okazji 5 miesiączkaHej mamuski Witam sie z ranca
Nie ma czlowieka chwili, a tyle do nadrabiania =]
A ja wstałam przed 8 i od razu sie szykowałam do lekarza... Zanim sie wysykowałam zanim tam doszłam było przed 9... No i dzieci maja antybiotyk

Nadrobiłam Was ale ciężko bylo