reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
ja miałam a raczej mam to samo ale biore skrzypovite geste włosy i już tak nie wypadają.... za 40 tabletek dałam niecałe 30 zł...Mamuski mam problem z wlosami wiem, ze to naormalne-wypadanie- po porodzie, ale ja juz nie moge zbieram je doslownie z kazdego miejsca. Wczoraj pierwszy raz w zyciu zapchala mi sie wanna przez moje wlosy. Mam takiego lysego placka na glowie w wielkosci piesci mojego Kuby, ze znajomi sobie ze mnie zartuja. Czy moge to jakos zatrzymac? Jak dlugo one bede jeszcze wypadac??
Moje jajniki nie produkuja jajeczek bierze sie hormony by to zmienić.. No i ja mam jeszcze problemy z torbielami na jajnikach... dużo o tym piszą w internecie ale Ty sie nie stresuj bo to wcale nie musi byc to ..patrycja a to coś poważnego ?? co z tym zrobili ??
Serduszko1
pati zeby moje nie produkowały to bym przynajmniej sie nie bała ciąży, szkoda ze jajników nie mozna wyłaczyc pilotem i właczyc kiedy sie chce
Jajniki na pilota .....dobre hehehehehe
C
clio87
Gość
patrycja wiesz to jakoś mimo wszystko groźnie brzmi :-(
Serduszko1
patrycja wiesz to jakoś mimo wszystko groźnie brzmi :-(
Bo jest to groźne... Jest bardzo małe proawopodobieństwo zajścia w ciąże a jak sie tego nie leczy to można w ogóle dzieci nie mieć.... Ze mna póki co jest dobrze okresy sie wyregulowały.. torbiele nie są zbyt duże i ogólnie jest lepiej..
Liza
tak karmie piersia i to moj trzecii juz okres.;] tak juz mam poprostuPaznokcie sa slabe ale jeszcze sie nie rozdwajaja, a skrzyp moge brac jak karmie piersia?? Wlosow szkoda mi scinac bo chciala bym zaposcic do swojego slubu wiem ze to jeszcze troche i wlosy nie klosy ale moje strasznie wolno rosna
Elizka a Ty karmisz piersia?? Ja karmie, no i nie mam @ ale ostatni glupie mysli mi przychodza i mysle ze moze nie mam, bo fasolka![]()
Serduszko1
tak karmie piersia i to moj trzecii juz okres.;] tak juz mam poprostu
A Ty miałas spać
Euphoria*
Zaciekawiona BB
Witam
Wlasnie wrocilismy ze spacerku a co najwazniejsze zalatwilismy szkole dla synka, od stycznia. Strasznie sie ciesze, gdyz myslalam ze nie bedzie miejsc.
Znow tyle naskrobalyscie, musze troszke nadrobic
Wlasnie wrocilismy ze spacerku a co najwazniejsze zalatwilismy szkole dla synka, od stycznia. Strasznie sie ciesze, gdyz myslalam ze nie bedzie miejsc.
Znow tyle naskrobalyscie, musze troszke nadrobic
reklama
clio juz niedlugo...hej już po :-)badaniu oczywiścieszyjka skrócona miękka i w ogóle gotowa ale korek został i sie narazie trzyma
niech odpadnie wystrzeli cokolwiek
chce Alexa
Ixi będzie dzisiaj miała zakładany krążek mały ćwiczy kopniaczki na jej żołądku poza tym jedzonko fatalne ma stary chleb z margaryną, ziemniaki z parówką i zastanawia sie jak można przetrwać jedząc coś takiego
chirurgów oglądam na Fox life![]()
no dobrze ze krazek ixi zaloza, no i fakt jedzenie szpitalne jest okropne...
witajcie bylam u lekarza bo mnie wczoraj keregoslup zaczal bolec, i przepisal mi ketonal i plastry rozgrzewajace, jak do pt nie przejdzie to mam sie pokazac, wiecie co, boje sie ze to cos powaznego, bolal mnie juz krgoslup ale nie az tak prawie nic przy Olku nie moge sama zrobic