reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

clio juz niedlugo...
no dobrze ze krazek ixi zaloza, no i fakt jedzenie szpitalne jest okropne...

witajcie bylam u lekarza bo mnie wczoraj keregoslup zaczal bolec, i przepisal mi ketonal i plastry rozgrzewajace, jak do pt nie przejdzie to mam sie pokazac, wiecie co, boje sie ze to cos powaznego, bolal mnie juz krgoslup ale nie az tak prawie nic przy Olku nie moge sama zrobic:(

Oj to nieceikawie z tym kręgosłupem.... MNie bardzo bołal kręgosłup po porodzie Kuby.... Wyłam z bólu przez pierwsze 5 dni...

reklama
Mariolka dzięki za życzonka dla Małej=D Taka duża już z niej dziewczynka=) a dla Kubusia moc buziaków!=**

U nas piękne słonko, ale i tak strasznie zimno.
W dodatku boli mnie głowa od samego ranka=/
Spacer zaliczony, 1.5h. Myszka od 12.45 śpi. Długo wytrzymała zważywszy na to, że przed 8 wstała=) No cóż, dorasta hehehe.

Vegas Kuba jak wstanie mi koło 7 rano ( później nie ma szans żeby wstał) to koło 10 juz śpi... Teraz siedzi w krzesełku i rozrzuca zabawki a jak plujeeee. :p:p:p udaje motorek..,. Seba go nauczył heheheh
U nas tez słoneczko ale zimnica niezła... ale przynajmniej słonecko świeci i niebo bez chmurki :)

Dzięki=D

Co na obiadek pichcicie?? Ja fasolkę szparagową, jajo sadzone i ziemniaki =) oczywiście fasolka z masełkiem i bułką tartą

reklama
Patrycja Niech dzieciaczki szybko zdrowieją.
Clio No to tylko czekać aż się rozpakujesz.
Mariola Zazdroszczę, ile ja bym dała żeby mój choć bez zrzędzenia naczynia pozmywał.
Kasiuch Nieciekawie z tym kręgosłupem. Ale po co już czarne myśli. Może po prostu nadwyrężyłaś coś.
Vegas Widać ze słonko u Was świeci.

Ja też byłam z dziećmi na dworze. Teraz na obiad w domku, Mareczek nyny pójdzie potem i może z Justynka jeszcze wyjdę. Albo obejrzymy jakiś filmik.

Do góry