reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja dziś mam ochote na spagetti :):):) z sosem słodko-kwasnym... mniam :)
a na dniach bede robić placki po węgiersku bo juz tak po mnie chodzą... ale musi mnie wena złapać :)

reklama
Vegas słodka ta Twoja Martynka :tak:
A ja robię dla siebie naleśniki dietetyczne :D a dla reszty ziemniaki z sosem grzybowym :) a Zuzia zje ze mną.

A właśnie zapomniałam napisać, co Zuzia dzisiaj odwaliła :sorry2:
Obudziła się w nocy, o 3!! I zaczęła sobie gadać, śmiać się.. wzięła pilota od telewizora i mówi "Kaka" to znaczy, że włączyć jej piosenkę Waka Waka - Shakiry :-p taa tylko skąd ja jej wytrzasnę tą piosenkę o 3 w nocy. :sorry2: później leżała, waliła w kaloryfer, pewnie sąsiadów pobudziła, bo przez rury to głośno pewnie szło :-D:-D:-D w końcu zasnęła o godzinie 5 !! a dzisiaj się budzimy, myślę, coś ciemno, pewnie jeszcze przed 8 jest, w ogóle byłam strasznie śpiąca, patrzę a tu 10:15 :-D:-D normalnie nie wierzyłam, że Zuza mi jeszcze tyle dała pospać :-p:-p

ja dzisiaj też może wyrwę męża z córą na spacer. Ładna pogoda, trzeba korzystac=)

mmm kocham sos słodko - kwaśny!! mój ulubiony!

Ostatnia edycja:
Vegas słodka ta Twoja Martynka :tak:
A ja robię dla siebie naleśniki dietetyczne :D a dla reszty ziemniaki z sosem grzybowym :) a Zuzia zje ze mną.

A właśnie zapomniałam napisać, co Zuzia dzisiaj odwaliła :sorry2:
Obudziła się w nocy, o 3!! I zaczęła sobie gadać, śmiać się.. wzięła pilota od telewizora i mówi "Kaka" to znaczy, że włączyć jej piosenkę Waka Waka - Shakiry :-p taa tylko skąd ja jej wytrzasnę tą piosenkę o 3 w nocy. :sorry2: później leżała, waliła w kaloryfer, pewnie sąsiadów pobudziła, bo przez rury to głośno pewnie szło :-D:-D:-D w końcu zasnęła o godzinie 5 !! a dzisiaj się budzimy, myślę, coś ciemno, pewnie jeszcze przed 8 jest, w ogóle byłam strasznie śpiąca, patrzę a tu 10:15 :-D:-D normalnie nie wierzyłam, że Zuza mi jeszcze tyle dała pospać :-p:-p
No to miałas noc pełną wrażeń hehehe Seba tez lubi tą piosenke ... a najbardziej lubi ta od VIVY... muzyki moc... śpiewa prawie całą :):):)
ja dzisiaj też może wyrwę męża z córą na spacer. Ładna pogoda, trzeba korzystac=)

mmm kocham sos słodko - kwaśny!! mój ulubiony!

No mój wraca dziś dopiero koło 17 ale jeżeli chodzi o nas to ze spaceru nici... Kurcze a tak bym chciała ich wziąć ... ale może już pod koniec tyg bede mogła ich wziąć :)

patrycja Zuza też lubi muzyki moc :-D:-D poza tym Davida Guette z Fergie, nie pamiętam jak ta piosenka się nazywa, Kid Cudi i David Guetta- Memories, Enrique Iglesias z Pitbull'em - I like it :-D:-D:-D to są jej ulubione piosenki :-p:-p:-p

a Martynka lubi techno hehe =) Mój słucha w swoim samochodzie i ona jak z nami jeździ też tego słucha a pupą tak wtedy kręci / tańczy, że hoho=)

reklama
Do góry