reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
Zuzia to nawet próbuje tańczyć jak Shakira w Waka Wakatak rączki składa i się buja i krzyczy "Kaka Kaka"
mówię Wam jakie jaja z niej są
Vegas mi też zimno, a Przemek ciągle okno otwiera, bo jemu gorąco![]()
Anetka nagraj ja kiedyś
Euphoria*
Zaciekawiona BB
Anetka teraz najlepszy wiek dla Zuzi, wyobrzni nie zna granic. Moj maly to juz sie chlopak robi, to dl malych dzieci, mm nie tul, niedwaj buzi 
Serduszko1
Mój Kuba właśnie zasnoł... Przy uchylonym oknie bedzie mu sie lepiej spało... lepsze powietrze... przed spaniem dał sobie nosek ładnie wyczyścić i zakroplić.. Mam nadzieje że pośpi z godzinke dwie... A Seba chce żebym mu bajke przeczytała.. Nic ide mu poczytac trochę..patrycja nagram :-)ale jak będzie w dobrym humorze, bo teraz to masakra, taka maruda, bo śpiąca już jest, ale zasnąć nie chce
![]()
Anetka teraz najlepszy wiek dla Zuzi, wyobrzni nie zna granic. Moj maly to juz sie chlopak robi, to dl malych dzieci, mm nie tul, niedwaj buzi![]()
No to ładnie
Ide poczytać mojemu małemu brzdącowi w miedzy czasie sos do spagetti skończe
Bede niedługo
Serduszko1
Heja dziewuszkiPostanowilam sie odezwac, pewne znowu tylko jednorazowo
Co tam słychac u "starych" mamusiek?? Rozpakowały sie juz, jak wasze dzieciaczki??
Kurcze tyle czasu mnie nie bylo ze nie pamietam nickow![]()
Violett jak fajnie że sie odezwałaś
Mojemu Sebusiowi dość szybko znudziło sie czytanie.... :////
Liza
to wtedy nie bede nosicelizka poczekaj jak to 7 kg zywej wagi przekształci sie w 12![]()

Śliczna:-)
A ja własnie o tobie dzis pomyslałam ze sie nie odzywasz...:-) co u Ciebie kochana? jak ciaża? jejku to juz 30tcHeja dziewuszkiPostanowilam sie odezwac, pewne znowu tylko jednorazowo
Co tam słychac u "starych" mamusiek?? Rozpakowały sie juz, jak wasze dzieciaczki??
Kurcze tyle czasu mnie nie bylo ze nie pamietam nickow![]()

My juz po obiadku, troszke polezalam z mezem ale dzieci obudzily Mikiego i mi sie zimno zrobilo wiec wstalam i sie ubralam;] brrrrrr.... u mnie raz leje deszcz a potem troszke jasniej i tak wkółko:/ chcialabym sloneczko....:-(
reklama
U mnie przez chwile słońce grzało jakby lato znów było ale niestety wszystko co dobre nie trwa wiecznie. :-( Zachmurzyło się i trochę pogrzmiewa.
Byłam z dziećmi drugi raz na spacerze. Mareczkowi jednak odjęłam dzisiaj drzemkę poobiednią bo nie chciał zasnąć a o 14.30 już nie zamierzałam go usypiać.
Patrycja Ja uwielbiam spaghetti z sosem słodko-kwasnym. Ja to bym łyżkami ten sos wyjadała.
To mnie upodabnia do byłej dziewczyny S.
A to Ty przy antybiotyku nie możesz wypuszczać dzieci na dwór? A ja moje wypuszczałam... Czyżbym źle zrobiła?
Byłam z dziećmi drugi raz na spacerze. Mareczkowi jednak odjęłam dzisiaj drzemkę poobiednią bo nie chciał zasnąć a o 14.30 już nie zamierzałam go usypiać.
Patrycja Ja uwielbiam spaghetti z sosem słodko-kwasnym. Ja to bym łyżkami ten sos wyjadała.