reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Zuzia to nawet próbuje tańczyć jak Shakira w Waka Waka :-D tak rączki składa i się buja i krzyczy "Kaka Kaka" :-D:-D mówię Wam jakie jaja z niej są :-p

Vegas mi też zimno, a Przemek ciągle okno otwiera, bo jemu gorąco :sorry2:

reklama
Zuzia to nawet próbuje tańczyć jak Shakira w Waka Waka :-D tak rączki składa i się buja i krzyczy "Kaka Kaka" :-D:-D mówię Wam jakie jaja z niej są :-p

Vegas mi też zimno, a Przemek ciągle okno otwiera, bo jemu gorąco :sorry2:

Anetka nagraj ja kiedyś :):) chętnie zobacze jak wywija Zuzia :):):) ja ma okna pootwierane a raczej tylko uchylone... nie ma tak źle jak to słonko grzeje :)

patrycja nagram :-):tak: ale jak będzie w dobrym humorze, bo teraz to masakra, taka maruda, bo śpiąca już jest, ale zasnąć nie chce :sorry2:

patrycja nagram :-):tak: ale jak będzie w dobrym humorze, bo teraz to masakra, taka maruda, bo śpiąca już jest, ale zasnąć nie chce :sorry2:
Mój Kuba właśnie zasnoł... Przy uchylonym oknie bedzie mu sie lepiej spało... lepsze powietrze... przed spaniem dał sobie nosek ładnie wyczyścić i zakroplić.. Mam nadzieje że pośpi z godzinke dwie... A Seba chce żebym mu bajke przeczytała.. Nic ide mu poczytac trochę.. :)

Anetka teraz najlepszy wiek dla Zuzi, wyobrzni nie zna granic. Moj maly to juz sie chlopak robi, to dl malych dzieci, mm nie tul, niedwaj buzi :)

No to ładnie :) Mój Seba jeszcze tak nie robi ale często powtarza że on jest już dużym chłopakiem :):)

Ide poczytać mojemu małemu brzdącowi w miedzy czasie sos do spagetti skończe :):):)
Bede niedługo :):****

Heja dziewuszki:) Postanowilam sie odezwac, pewne znowu tylko jednorazowo:)
Co tam słychac u "starych" mamusiek?? Rozpakowały sie juz, jak wasze dzieciaczki??:)
Kurcze tyle czasu mnie nie bylo ze nie pamietam nickow:(

Co tam słychac u "starych" mamusiek?? Rozpakowały sie juz, jak wasze dzieciaczki??:)

Violett jak fajnie że sie odezwałaś :):):) Jak sie czujesz ??? Co tam słychać????

Mojemu Sebusiowi dość szybko znudziło sie czytanie.... :////

elizka poczekaj jak to 7 kg zywej wagi przekształci sie w 12:-p
to wtedy nie bede nosic:-D
Śliczna:-)

A ja własnie o tobie dzis pomyslałam ze sie nie odzywasz...:-) co u Ciebie kochana? jak ciaża? jejku to juz 30tc:szok: ale zlecialo:tak:

My juz po obiadku, troszke polezalam z mezem ale dzieci obudzily Mikiego i mi sie zimno zrobilo wiec wstalam i sie ubralam;] brrrrrr.... u mnie raz leje deszcz a potem troszke jasniej i tak wkółko:/ chcialabym sloneczko....:-(

reklama
U mnie przez chwile słońce grzało jakby lato znów było ale niestety wszystko co dobre nie trwa wiecznie. :-( Zachmurzyło się i trochę pogrzmiewa.

Byłam z dziećmi drugi raz na spacerze. Mareczkowi jednak odjęłam dzisiaj drzemkę poobiednią bo nie chciał zasnąć a o 14.30 już nie zamierzałam go usypiać.

Patrycja Ja uwielbiam spaghetti z sosem słodko-kwasnym. Ja to bym łyżkami ten sos wyjadała. :-p To mnie upodabnia do byłej dziewczyny S.:zawstydzona/y::sorry2: A to Ty przy antybiotyku nie możesz wypuszczać dzieci na dwór? A ja moje wypuszczałam... Czyżbym źle zrobiła?:sorry2:

Do góry