Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zuzia to nawet próbuje tańczyć jak Shakira w Waka Wakatak rączki składa i się buja i krzyczy "Kaka Kaka"
mówię Wam jakie jaja z niej są
Vegas mi też zimno, a Przemek ciągle okno otwiera, bo jemu gorąco![]()
Mój Kuba właśnie zasnoł... Przy uchylonym oknie bedzie mu sie lepiej spało... lepsze powietrze... przed spaniem dał sobie nosek ładnie wyczyścić i zakroplić.. Mam nadzieje że pośpi z godzinke dwie... A Seba chce żebym mu bajke przeczytała.. Nic ide mu poczytac trochę..patrycja nagram :-)ale jak będzie w dobrym humorze, bo teraz to masakra, taka maruda, bo śpiąca już jest, ale zasnąć nie chce
![]()
Anetka teraz najlepszy wiek dla Zuzi, wyobrzni nie zna granic. Moj maly to juz sie chlopak robi, to dl malych dzieci, mm nie tul, niedwaj buzi![]()
Heja dziewuszkiPostanowilam sie odezwac, pewne znowu tylko jednorazowo
Co tam słychac u "starych" mamusiek?? Rozpakowały sie juz, jak wasze dzieciaczki??
Kurcze tyle czasu mnie nie bylo ze nie pamietam nickow![]()
to wtedy nie bede nosicelizka poczekaj jak to 7 kg zywej wagi przekształci sie w 12![]()

Śliczna:-)
A ja własnie o tobie dzis pomyslałam ze sie nie odzywasz...:-) co u Ciebie kochana? jak ciaża? jejku to juz 30tcHeja dziewuszkiPostanowilam sie odezwac, pewne znowu tylko jednorazowo
Co tam słychac u "starych" mamusiek?? Rozpakowały sie juz, jak wasze dzieciaczki??
Kurcze tyle czasu mnie nie bylo ze nie pamietam nickow![]()
ale zlecialo
To mnie upodabnia do byłej dziewczyny S.
A to Ty przy antybiotyku nie możesz wypuszczać dzieci na dwór? A ja moje wypuszczałam... Czyżbym źle zrobiła?