Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

my musimy trawe na działce wykosic ale tak mokro ze kosiarka nie wjedzieJa miałam to samo :-) maz donosi z domu jedzeniehehehe ale mi i tak bylo malo i mama mi musiala z domu jedzenie donosicjej w ciazy jadlam jak slon
![]()

Trzymamy kciuki bedzie dobrze...:*Witam Dziewczyny!
Bylam wczoraj u gina i przepraszam ze odrazu nie napislam ale neta nie mialamWiec przy badaniu na fotelu lekarz stwierdzil ze mam zasiniona szyjke co jest jednym z ojawow ciazy lecz nie musi.Zaraz na usg powiedzial ze ciazy nie widzi i macica ladna jak na @ ale jeszcze wszystko moze sie zdazyc i jak sie @ w ciagu dwoch tyg nie pojawi to przyjsc bo bardzo mozliwe ze moze byc ciaza ale i tez zaburzenia hormonalne
Nawet nie robie sobie nadzieji:-(
heh...Witam ja pierwsze dziecko urodziłam w wieku 22 lat leżałam na patologii ciąży przez dwa tygodnie w sali 8 osobowe gdzie traktowano mnie jak ufoludka bo inne mamy miały koło tyrzydziestki tez każda pytała a co wpadliście a jak mówiłam że nie ciąza bła planowana i że bylam po ślubie ja w nią zaszłam dziwiły się/ teraz będę mieć drugie i boje się że znów trafie na dorosłe mamy>>
nie ma się czego wstydzić wydaje mi widząc z własnych obserwcji że lepirj wcześniej urodzić i odchować dzieci. \Powodzenia>>
laski przypomionam o glosowaniu na pudelko......kibic nas goni![]()
laski przypomionam o glosowaniu na pudelko......kibic nas goni![]()
Dziekujemy kochane:-)
Nie no szczepienie bylo super ogólnieMiki nawet nie zapłakał
WAzy 7200 i 66cm. choc co do jego cm to nie jestem pewna i jak wstanie to go zmierze jeszcze:-)
Co do pudełka to dzieczyny i tak super ze juz jestesmy na prowadzeniu:-) ;-)