Hej wszystkim dziewczynom :-)
Jestem na tym watku nowa , ale napisze o sobie kilka slow bo cos nas laczy...;-)
Mam na imie Ewelina w tym roku w kwietniu skoncze 19 lat.
Obecnie jestem mezatka i mialam podobna sytuacje do Was!
Zaszlam w ciaze w 10.10.2006(17l) z moim chlopakiem(wtedy)ktorego znam od dziecka i nawet szkole razem konczylismy,po wielu latach bycia ze soba, rozstawania sie i wspolnych chwil zlaczylismy sie na stale i wyejchalam do niego do Anglii, bo on mieszka tu juz od 4 lat wraz z rodzina, w lutym rok temu zareczylismy sie
a w 3 listopada 2007 pobralismy sie:-), urodzila nam sie zdrowa coreczka w lipcu 2007;-).
No to chyba tyle o Mnie narazie bo nie wiem co wiecej mam pisac , pozdrawiam Was wszystkie serdecznie a brzucholki malenkie caluje w pepuszki;-).
Jesli macie jakie pytania do Mnie(ciaza,porod, polog itp) chetnie odpowiem i zapraszam na gg 5489659.;-)
Buziaczki papa
Jestem na tym watku nowa , ale napisze o sobie kilka slow bo cos nas laczy...;-)
Mam na imie Ewelina w tym roku w kwietniu skoncze 19 lat.
Obecnie jestem mezatka i mialam podobna sytuacje do Was!
Zaszlam w ciaze w 10.10.2006(17l) z moim chlopakiem(wtedy)ktorego znam od dziecka i nawet szkole razem konczylismy,po wielu latach bycia ze soba, rozstawania sie i wspolnych chwil zlaczylismy sie na stale i wyejchalam do niego do Anglii, bo on mieszka tu juz od 4 lat wraz z rodzina, w lutym rok temu zareczylismy sie
a w 3 listopada 2007 pobralismy sie:-), urodzila nam sie zdrowa coreczka w lipcu 2007;-).No to chyba tyle o Mnie narazie bo nie wiem co wiecej mam pisac , pozdrawiam Was wszystkie serdecznie a brzucholki malenkie caluje w pepuszki;-).
Jesli macie jakie pytania do Mnie(ciaza,porod, polog itp) chetnie odpowiem i zapraszam na gg 5489659.;-)
Buziaczki papa

zapalilam i zaczelam mu pizze robic , ledwo co ja rozpakowalam i zapach jej mnie potwornie zmulil, nie moglam na nia patrzec nie moglam jej ruszyc doslownie ...nie widzialam co sie ze mna stalo, kiwalo mi sie w glowie, spocilam sie jak ''swinia'' ufff poiszlam sie polzyc i dopiero po jakims czasie okolo 1.5h ulzylo mi, i wtedy sie zorientowalismy ze to chyba to ...noi zapachy mnie niektore odrzucaly , jedzenie nie moglam jesc ziemniakow i innych rzeczy, uwielbialam chinszczyzne , idyjskie i obrzeralam sie truskawkami 2 opakowania dziennie
ze smietana i cukrem mniam mniam
.
a ja wisialam na kolanach (pozycja na pieska) kiwalam sie w ta i spwrotem , bo dawalo mi to wielka ulge i mowie to chyba juz on juz dobra nie klam (mielismy kilka takich falszywych alarmow) i umylam jeszcze wlosy umalowalam sie pojechalam na zakupyjakby nigdy nic (spozywcze)jak co sobote juz wtedy ze skurczami co 5-6min, ale nie regulrne, a ja czekalam na reglarne 
powiem z 1 skurcz po odejsciu wod jest cholernie blesny powala na nogi, szwagier byl w domu jak ja siedzialam w wanie i ja gryzlam to az walnol sobie 5 uspokajajacych i browarka