• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Trzymam kciuki za Misie, niech synuś jeszcze troszeczkę poczeka :tak:
Tak samo za Ixi, ale tu synuś to już w ogóle niech się lepiej nie spieszy.

Dziewczyny, a ja dalej okresu nie mam, po niedzieli umawiam się do gina:tak: Już się tak wystraszyłam, że wczoraj zrobiłam test, ale kreseczka tylko jedna, w ciąży nie jestem, uff!!!

Zuza mi dzisiaj broi jak nie wiem. Najpierw popisała sobie długopisem bluzkę :sorry2: co najlepsze nową bluzkę i nie wiem czym to teraz niby sprać?! :sorry2: W ogóle wszystkie buty mi do pokoju przynosi i chce zakładać moje buty na korku, tylko nie wie jak się za to zabrać :-p nie umie tam nóżki włożyć :-D Mam nadzieję, że najpóźniej za godzinę pójdzie spać, bo już jest naprawdę marudna, ciężko z nią wytrzymać. :dry::dry:

ja miałam raz tak że okresu nie miałam 21 dni po czym dostałam a po 17 dniach znowu dostałam różne mogą być zawirowania. Poszłam do lekarza i mi tylko powiedziała że to nie ciąża, i kazała mi czekać i przyjść po tabsy po okresie... badań niestety żadnych nie zleci lekarz w takim przypadku jeśli nic Cię nie boli, a tylko nie masz @... chyba że zrobisz na własną rękę... Taka już znieczulica... Zasłaniają się limitami... No chyba że prywatnie idziesz to co innego ;-)

Anetka może jakieś leki brałaś? Albo jakiś stres?

ojej co tu sie dzieje skrobiecie jak szalone!!!!!!!!!!
zza misie i ixi trzymam b.mocno kciuki!

EWI- K. jedzie a ja do niego dojezdzam tylko jeszcze nie wiadomo kiedy dokladnie dojade...:(

DAFFI- oby nic powaznego Julce nie bylo!

sie witam, dzis pokrecona pogoda u nas, przed chila polozylam Olka spac,

dzis mialam bardzo mila pobudke, Od 5 rano olek spal ze mna i slysze ze sie obudzil bo sobie gada, otwieram oczy a Olek lezy sobie na brzuszku patrzy na mnie i mowi ma-ma ma-ma::) slodkie to bylo:P

a wlasnie gdzie lolkak??? obstawiam ze sie rozpakowala!:)

reklama
Daffodill- biedna Julcia-oby to było nic poważnego.
Nie będzie nas przez weekend prawdopodobnie-bo jedziemy na roczek siostrzeńca S.
Mam nadzieje,ze po powrocie usłyszę same dobre wieści a ty Clio się rozpakujesz już:)
Nic mi się nie chce przez tą pogodę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry