Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Moja szwagierka dzisiaj urodziła, w dzień terminu=D ale nie Patrysia a Maję hehehe=D Bywa i tak=D Miał byc boy=D Ale super, że dziewuszka, jeju, tak się cieszę, że wreszcie już ją mają=D
Piękny Mikuś, ma boskie oczęta=D Po kim takie wielkie??
Tak samo za Ixi!! I za Misię!!
Ja dziś mam strasznie zalatany dzień. Wpierw miasto gdzie zakupiłam Małej butki takie mięciutkie jak na jej wiek by miała na spacery, i takie bamboszki zajesuper cieeeepłe bardzo, będą idealne do kombinezonu=D Papcie po domu ma to tego nie musiałam kupowac. Myszka dopiero o 12.45 usnęła, więc na szybciocha dom sprzątałam. Teraz lecę robic jej obiad=)
ja stosuję plastry i my tak codziennie z finishem. I ciąży nie ma. Po prostu im ufam=)Ostatnio jadłam te walckersy czy jakos tak i powiem,ze nawet mi smakowały.
Jeszcze lepsze są Pringelsy octowe. Do piwka idealne.
Tak sobie czytam i myśle o tych plastrach. Troszkę bym się bała o skuteczność-nie wiem czemu. Pewnie w płodne zabezpieczałabym się dodatkowo. Pogadam o tym z ginem. Zobacze co on mi doradzi.
u nas słonecznie i bardzo ciepło było do południa. Teraz już zachmurzone.Super zdjecia
Co do płci to ja pierwszqa chcialam córe i byla, potem chcialam chlopaczka i tez sie udalo:-)
No ale za trzecim razem nie wypalilo bo chcialam dziewczynke a mam Mikusia, ale nie oddałabym go za nic w świecie... ;-)
Witam sie z rana, ale malo wczoraj napisalyscie:-) spokojnie was nadrobilam.
Biedna ixi, trzymam kciuki za nią caly czas!
Za misie tez trzymam, i mam nadzieje ze bedzie wszystko ok.
Daff zycze zdrówka dla ciebie i małej:*
Nom a ja wczoraj zaszalałam u rodziców, heh ale cóż...maż sie pofukał ale poxniej sie pogodzilismy...
![]()
Co tam u was? u mnie pogoda troche do d**y ale nie pada. mgla jest i tak ponuro...
a to moj najmlodszy mężczyzna...![]()
Piękny Mikuś, ma boskie oczęta=D Po kim takie wielkie??
Trzymam kciuki za Julkę! Dużo zdrowia dla niej!!Daffodill- biedna Julcia-oby to było nic poważnego.
Nie będzie nas przez weekend prawdopodobnie-bo jedziemy na roczek siostrzeńca S.
Mam nadzieje,ze po powrocie usłyszę same dobre wieści a ty Clio się rozpakujesz już
Nic mi się nie chce przez tą pogodę.
Tak samo za Ixi!! I za Misię!!
Ja dziś mam strasznie zalatany dzień. Wpierw miasto gdzie zakupiłam Małej butki takie mięciutkie jak na jej wiek by miała na spacery, i takie bamboszki zajesuper cieeeepłe bardzo, będą idealne do kombinezonu=D Papcie po domu ma to tego nie musiałam kupowac. Myszka dopiero o 12.45 usnęła, więc na szybciocha dom sprzątałam. Teraz lecę robic jej obiad=)
Ostatnia edycja:

maż sie pofukał ale poxniej sie pogodzilismy...