sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Dziewczyny teraz idę na zakupy pózniej wpadne i napisze odp na wasze posty ... Dziękuje za miłe słowa i buziaki dla Nadii 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej laski sorry za nieobecnosc ale mialam teraz troszke na glowie ten wyjazd sie zbilza Nadina bedzie miala zabieg musze papiery miec i od lekarza *******y stad ... jestem czasem smutna przerazona tym jej zabiegiem bo wiem jak to boli mialam go sama rowniez ale ona taka malucka jest
jezeli sa jakies nowe mamy to je witam goraco jezeli sa jakies fasoleczki wiecej to i je rowniez witam jak najgorecej :*
od jutra bede pisala juz dziennie obiecuje)
Fajnie że sie znów pojawiłasjeja lejdies)
ewii Nadina bedzie miala powieki nacinane i lyzeczkowane bo malenka ma powazne stany zapalne, gradowki zapalne to takjakby inny rodzaj jeczmieniaa mowia lekarze ze to nie rodzinne nie genetyczne a ja to mam i moja mama tez i moj D mial to raz ale tylko raz ...
milego dnia babeczki spadam na sniadanko jakis obiad trzeba powoli szykowac i dzis na miasto sie wybieram ze znajomkami wiec pozniej wpadne ale wpadne napewno)
U nas szczególnie nie ma planów.... Ma przyjechać teściowa koło 16 po Sebusia... No i siostry miały wpaść ale niewiem czy przyjada....No a ja mam troje i 22 lataheh
Ślicznotka:-)
Fajnie ze sie odezwalas :-)
i kurcze wspolczuje malej zabiegubidulka....
witam sie z rana:-)
clio ucichla?edit. i juz musiała sie odezwac heh
![]()
wczoraj maz orzywiózl mi kubelek podgrzybkow i robilam marynowane grzybki i troche na sos zostawilam
a dzis nudy, niemamy gdzie jechac w domu chyba bedziemy siedziec:-)
a jak u was?
Clio ja obstawiam hmmmmm tego 15.... Byle nie 18 bo wtedy moja teściowa ma urodzinyDobra dziewczyny obstawiamy :-) ja jestem nie po terminie bo termin mam na dzisiaj wg lekarki na suwaczku wyskakują 2 dni a wg TC to we wtorek zaczęłam 40tcja sie pogubiłam i trzymałam się terminu 12
15 jest nów
a to wypada w środę
może to akurat to
nie wiem co robić na wywołanie sex nie działa w naszym przypadkuwczoraj patrycja214 napisała ze za mało sie przykładamy (ale chodziło jej o namawianie małego do wyjścia) a ja ją zrozumiałam że seksualnie sie za słabo staramy
hehe
doberek
Wczoraj porozmawiałam z Krzyśkiem o wszystkim, wygadałam się co mnie boli, i jakoś lżej i lepiej nam
Co do nerwówki przed ślubem jest i to duża... Dzisiaj będę oglądać materiał na suknię, mama powiedziała że jest śliczny... Dostała kawałek dla mnie do pokazania od krawcowej...![]()
Eliza to dopiero jutro ://// Ale dziekujePatrycja no to wszystkiego najjjjjjjjj :*************
Ja usypiam malego, oiad zjedzony... no i tyle wrazen na dzis byloheh
clio obstawiam na nastepna niedziele lub moze sroda....
a mi sie tak nudzi ze se gram na fb![]()
ja strzelam, że w środę, ale moje przepowiednie nigdy się nie sprawdzają=DTo co bedziemy obstawiac kiedy clio urodzi?:-)
Euphoria dokładnie jest tak jak piszesz:-)![]()
wszystko będzie dobrze=* żal mi strasznie Nadinki, taka mała a już takie coś musi przechodzic.. eh. Dużo buziaków dla Małej!Dziewczyny teraz idę na zakupy pózniej wpadne i napisze odp na wasze posty ... Dziękuje za miłe słowa i buziaki dla Nadii![]()
Hehe, pamiętam moją nerwówkę, zwłaszcza tę z rana w dniu ślubu=D z perspektywy czasu wiem, że nie było czego się bac, ale ja mam to do siebie, że boję się nowości=D nieznanych mi syt.kiniorek oj nerwówka ciesze się że to za mnaa jak się czujesz?