reklama
a mi sie wlasnie bardzo smutno zrobilo i przykro!!!
chciałabym wam to opisac na zamkniętym ale niestety nie mogę!
edit:
umi nie pamietam ale na pewno nie drogie a dobre. fakt ze brazowa jest i wygląda ja kupa ale nam naprawde pomogla i pediatra mowila ze to bedzie najlepsze.. julcia az rany miala i krew z nich leciała a to wszytsko bo miała taką ostrą biegunkę. ostatnio tez wam pisalam ze miala pieluszkowe zapalenie skóry.... poosmarowałam tym 2 razy i nie bylo już śladu.
chciałabym wam to opisac na zamkniętym ale niestety nie mogę!
edit:
umi nie pamietam ale na pewno nie drogie a dobre. fakt ze brazowa jest i wygląda ja kupa ale nam naprawde pomogla i pediatra mowila ze to bedzie najlepsze.. julcia az rany miala i krew z nich leciała a to wszytsko bo miała taką ostrą biegunkę. ostatnio tez wam pisalam ze miala pieluszkowe zapalenie skóry.... poosmarowałam tym 2 razy i nie bylo już śladu.
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Hejja kobietki
)
Super ze u ixi dobrze
szkoda tylko ze tyle stresu i nerwów 
Ja na zapalenie pieluszkowe uzywalam puderku caldescene i działał rewelka
Ohh u nas pogoda do dupska Raz swieci a za chwile leje i wiatrzycho co głowę urywa :/
Już niemoge się niedzieli doczekać
)
Super ze u ixi dobrze
Ja na zapalenie pieluszkowe uzywalam puderku caldescene i działał rewelka
Ohh u nas pogoda do dupska Raz swieci a za chwile leje i wiatrzycho co głowę urywa :/
Już niemoge się niedzieli doczekać
C
clio87
Gość
Tak tak tak weekend jest nasz
i juz rodzinnie ale sie cieszę
ale też będe miała nadrabiania ... hoho Tatuś zajmie sie synusiem
niech maja te swoje męskie chwile SNU dla siebie hihi wczoraj B sprawdzał jak najbezbieczniej będzie dla małego leżeni na jego brzuszku czy może przy nim
hihi
motylicaja
Fanka BB :)
Hej jestem tu nowamozna sie jeszcze przyłączyć?
Witam sięPo namowach Daffi postanowiłam do Was dołączyć.
Jestem mamą 9 miesięcznej Amelki (ur.08.12.2009), mamy 2 ząbki, nie raczkujemy jeszcze i mało czasu na wszystko ale mam nadzieję, że przyjmiecie nas do swojego grona
![]()
witam nowe mamy serdecznie;*
wiadomość od IXI:
Mam się dużo lepiejod wczoraj nie mam skurczy więc nie dostałam rano kroplówki. Mały fika i fika
podobno waży juz 1800g a ostatnio na wizycie gin powiedział mi ze 1300g, a na pewno tyle nie przytył od tego czasu. Na sali mam teraz taką fajną dziewczynę, 21 lat i ma w brzuszku 3 mieszkańców!
jest w 36tc i jużplanują cesarkę. POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH mm I LISTOPADÓWEK dzięki wielkie
a u mnie sytuacja sie wyklarowała jak do czwartku nic się nie ruszy to zgłaszam sie do szpitalai w weekend już będziemy w trójeczkę na pewno
wszystko z szyjką oki i mam po schodach wędrować hihi to zaczynam migracje 1p-> parter->1p
na szczęście udało mi sie nadrobić
witam nową mamusie Madziarena ;-)
dziewczyny miałyście problem ze smółką?
to superrr jak u IXi wszystko dobrze narazie...az dziewcyzna z 3jaczkami to fjanie....

dzien dobry:*
u nas dzis pieknaaa pogoda.....sloneczko dosc cieplo....
kurcze moja znajoma jest w ciazy koncowka i ja wczoraj okradli....domek zabrlai 3 laptopy..

C
clio87
Gość
motylica pech faktycznie żeby ze stresu wcześniej nie urodziła
motylicaja
Fanka BB :)
[
biedna jest.,..bo niedosc ze za 3 dni ma terminka....to jeszcze w tym lapku miala jakies dane...z pracy swojej
motylica pech faktycznie żeby ze stresu wcześniej nie urodziła
biedna jest.,..bo niedosc ze za 3 dni ma terminka....to jeszcze w tym lapku miala jakies dane...z pracy swojej
reklama
C
clio87
Gość
ja narazie zostawiam sprawy jak są bo B obiecał posprzątać ;D
Mariola9 spaceruj pogoda cudna przynajmniej u mnie
Mariola9 spaceruj pogoda cudna przynajmniej u mnie