vanilka125
Początkująca w BB
Ona_mika
ja rowniez Cie witam:-)
ja rowniez Cie witam:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Udało się za pierwszym razem, ale niestety tatusia chyba przerosły obowiązki, rozstaliśmy się jak Hania miała 3 tygydnie. Teraz mamy jakiś tam kontakt, on mieszka za granicą i nie odwiedza córki, ale nie narzekam. Jestem szczęśliwą samodzielną mamą
. Jedyne czego żałuję, to że nie udało mi się wrócić na studia, ale na to jeszcze mam duuużo czasu;-).
.
.
. Zazdroszczę Wam tych brzuszków;-), też marzy mi się jeszcze jedno dziecko, no ale tym razem z odpowiedzialnym facetem, jeśli tacy jeszcze są na tym świecie
.buziaczek1626
Jejku jaka ty
masz śliczna coreczke:-)
Buziaczek1626 slodka ta twoja corcia!!! ja tez juz chce dzidziusia!!! mam nadzieje ze bedziemy mieli coreczke, na razie maluszek nie chce nam pokazac co ma miedzy nuszkami![]()

.Z racji naszego mlodego wieku:-) mam kilka pytam do dziewczyn ktore juz urodzily. Czy po porodzie duzo czasu zajelo wam wrocenie do wagi z przed ciazy i czy wasze porody byly lekkie czy ciezki. Podobno mloda skora latwiej sie rozciaga itp. boje sie porodu a jednoczesnie bardzo bym juz chciala miec maluszka przy sobie. I jak wasi chlopcy przezywali ciaze z wami, bo moj czasami dalej ma szczeniackie zachowania (ma 22lata)
a chyba nie mam wystarczająco silnej woli i nie jestem konsekwentna w działaniu, bo nie mogę sobie z nim poradzić
. Myślę, że karmienie natralne robi swoje
i pomaga zrzucić zbędne kilogramy
.

.
:-).

. Wiem, wiem, głupi żart
.