reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dokładnie soso ma racje :)
Vegas a może spróbuj "wejść jak nie z przodu to od tyłu" :-) jeśli masz możliwość pogadaj może z mężem tej swojej zazdrośnickiej koleżanki i zróbcie intrygę :-) Powiedz żeby przy następnej kłótni powiedział że odchodzi, niech zagra tak, żeby jej się głupio zrobiło, to może dostanie nauczkę :)

reklama
mój Daniel tez sie juz przebudzil raz:dry: oj ciezka noc przedemna...........
moja 5 razy od czasu zaśnięcia o 17.40. I teraz już godzinę czuwa. Może dam jej czopek.. może się wyśpi choc trochę?
Paulqa to chyba nie skutkuje. Już jej raz powiedział, że jak nie zmieni się to koniec z nimi. Ale to było przez lato jakoś a kłótnie o to samo są ciągle.
Raz mi powiedziała, że gdyby nie ich syn to by z Nim nie była. Dodam, że ciąża była planowana i to jak. Jestem pewna, że mój mąż w takiej syt dawno by mnie zostawił. T ma cierpliwośc jak widac.

Ostatnia edycja:
moja 5 razy od czasu zaśnięcia o 17.40. I teraz już godzinę czuwa. Może dam jej czopek.. może się wyśpi choc trochę?

moj teraz tak ryczal ze dalam mu nurofen;] i kaszle heh chyba do lekarza z nim jutro pójde;] mam juz dosc jego ryków w nocy;/ do tego wszyscy troje na mojej glowie.... ciesze sie ze Hania nie wstaje juz w nocy;] bo tak to bym zwariowała

moj teraz tak ryczal ze dalam mu nurofen;] i kaszle heh chyba do lekarza z nim jutro pójde;] mam juz dosc jego ryków w nocy;/ do tego wszyscy troje na mojej glowie.... ciesze sie ze Hania nie wstaje juz w nocy;] bo tak to bym zwariowała
oj.. niefajnie faktycznie.. mam nadzieję, że naszym dzieciaczkom miną choroby. Kurcze nie ma nic gorszego od chorowania!

czy Was też tak wkurza jak Wam pryszcz wyskoczy? Mi to psuje humor po całej linii=( mam na policzku, wycisnęłam i mam ślad. Standard. Mam manię wyciskania jak coś mi się pojawi a potem narzekam.

cisza u Małej to może śpi. Ale chyba pójdę sprawdzic..

wow, usnęła sama=D

Ostatnia edycja:
oj.. niefajnie faktycznie.. mam nadzieję, że naszym dzieciaczkom miną choroby. Kurcze nie ma nic gorszego od chorowania!

czy Was też tak wkurza jak Wam pryszcz wyskoczy? Mi to psuje humor po całej linii=( mam na policzku, wycisnęłam i mam ślad. Standard. Mam manię wyciskania jak coś mi się pojawi a potem narzekam.

cisza u Małej to może śpi. Ale chyba pójdę sprawdzic..

wow, usnęła sama=D

mi dzisaj dwa wyskoczyły, i cały dzien zmarnowany bo mam obsesje, jeszcze jeden koło ust, cały czas o nim mysle hehe. nienawidze tego.

ale podziwiam Was dziewczyny jak sie dziecmi zajmujecie a Elize to juz wogole.:)

reklama
mi dzisaj dwa wyskoczyły, i cały dzien zmarnowany bo mam obsesje, jeszcze jeden koło ust, cały czas o nim mysle hehe. nienawidze tego.

ale podziwiam Was dziewczyny jak sie dziecmi zajmujecie a Elize to juz wogole.:)
jedno dziecko to nie ma źle, ale trójka jak u Elizy..=) też podziwiam=)

Do góry