reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

fikusek hm a no racj faktycznie ze sie zmienia to wychodzi na to ze z moim szpitalem cos nie halo bo ani o tym nie inforująani tego nie przestrzegają:/ chyba ze im wystarczyło ze nie miałam paznokci u stóp pomalowanych, no ale co najmniej to dziwne... eh zawsze wieziałam ze z tym moim szpitalem cos nie tak... Dobrze wiedziec o takich rzeczach
mozliwe ze nic nie mowili bo u stop nie mialas pomalowanych:) no u mnie informuja o takim czyms. Jak mialam operacje kiedys tez mi mowili:)

reklama
No to widzę, że tylko u mnie taka wtopa z paznokciami była, ale szczerze powiem ze czytałam wymogi i nic tam nie było o lakierze do paznokci dosłownie nic, jeszcze jak dzis pamietam babka na patologii malowała sobie paznocie co prawda na rózowo no ale malowała...

edit fikusek no nie miałam u stóp pomalowane bo nie miałam jak dosięgnąć:-p

oj podejrzewam ze w kazdym szpitalu mozna sie do czegos przyczepic:)
u mnie znowu olali sobie ze mam astme:) przez co pozniej po porodzie cierpialam:) no ale z drugiej strony ciesze sie ze urodzilam naturalnie:) wazne ze juz jest ok:)

umi a ja do samego konca moglam sobie sama poznakocie obcinac:D:D:D kiedys trenowalam gimnastyke i moze to pomagalo:D:D

Fikusek obcinać to i ja mogłam, ale pomalować juz kiepsko :-p bo stopa musiała stać prosto a ja jak sie tak dociskałam to sie dusłam, a obcinanie szło na siedzaco noga za noge i jakos sie cieło:-p

ja czytałam, że kiedy coś się dzieje niedobrego z dzidzią to paznokcie się ciemne robią. No ale to tylko czytałam.

U nas nocka koszmar. Myszka co chwilę miała ataki płaczu. Tak więc ''wyspana'' jestem, że hoho. Mąż też, zwłaszcza, że po 5 wstawał do roboty. No ale co zrobic jak dziecię chore.. przykro patrzec jak cierpi, ale cuduję i musi byc lepiej. Frida, sól do noska, mama powiedziała, że coś jeszcze w aptece jej kupi co bym ja nie wychodziła.

dobry:-D

ale pogoda do bani :dry: masakra :dry:

a młody tak marudzi katar i kaszel go męczą :-(

a Wy tak lecicie od rana z postami :-D kiedy Wy znajdujecie czas na pisanie ?:-D

Vegas a to mała ma sam katar czy gorączke tez? bo z katarem to ja z małym zawsze wychodze na pole bo mu szybciej przechodzi:-p

Vegas a to mała ma sam katar czy gorączke tez? bo z katarem to ja z małym zawsze wychodze na pole bo mu szybciej przechodzi:-p
katar

więc wezmę ją na zakupy. Faktycznie jak tak myślę to mi samej zawsze lepiej na polku jak mam katar bo się lepiej oddycha.

Ostatnia edycja:
reklama
A ja myslałam ze to tylko na mnie i młodego tak świeże powietrze działa:-):-p weź jął ubierz tak zeby sie nie spociła i nie zmarzła bo na polu kiepsko przynajmniej u nas i na zakupy:-)

edit lenka pojecia nie mam wczoraj sie nad nią zastanawiałam

Do góry