reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
clio śliczny maluch :) gratuluje :)

ech.. ja tak wpadlam tylko na chwile, bo zmeczona jestem strasznie a jutro rano szkola.. nie wiem jak wstane..

kochana kładz sie spac, odpocznij dla siebie i dzidziusia. wiem co to znaczy ta okropna szkoła i nawał tych lekcji;/;/;/ ale trzeba to jakos przezyc:) ostatnia klasa

od tej 18.09 Mała spała prawie do 21, więc bardzo ładnie. Ale za to od tej pory ma problemy z uśnięciem=( zakropliłam nosek, coś tam odciągnęłam fridą /byłoby więcej jakby mąż nie grał a mi pomógł przy tym bo sama nie dam rady, Mała od razu łapkami odrzuca fridę, w ogóle nie daje dostępu do noska/. Może sama zaśnie jak wczoraj. Bo leży ładnie jedynie słyszę, że coś tam popłakuje i mruczy.

śpi=)

Ostatnia edycja:
Clio boski bobasek :-)

No, więc byłam na Izbie i jak zawsze dupa..... Mam niby jutro rano się zgłosić na KTG i do ew. przyjęcia. Więc będzie jak zawsze ;-) Dziś miałam skurcze regularne, ale za słabe ;-) Ciekawe co jutro wymyślą.:rofl2:

Elizka ale mnie nastraszyłaś tymi wielkimi czerwonymi literami ;-)

hej hej :-)
mam kilka chwil dla siebie i męża ... ciekawe co noc przyniesie :-p
U Nas nie najgorzej Alex zmienia sie tak szybko że szok :rofl2: waży już 3870g jużspora z niego kruszyna :tak:
lolak już na porodówce?
ixi misia jak u was?

przepraszam że nie nadrabiam ale dla siebie narazie brak mi czasu :sorry2: staram się jakoś zorganizować :sorry2: dzisiaj byliśmy u pediatry żeby sprawdzić co i jak czy wszystko oki bo martwił mie rozpaczliwy płacz zdążył się raz ale nie podobał mi się na szczęście do póki karmię piersią wszystko powinno być oki :rofl2: kikut nam jeszcze nie odpadł :dry: męczy mnie to bo pampersa sie źle zakłada :crazy:
ale to wszystko nic bo jest słodziak niesamowity :-D:-D:-D

Dzięki za porady o kolce :rolleyes::cool2:

dodam dzisiejsze zdjecie mojego śpioszka :-)

slicznyy ALEX cudoooo

lolkak-a juz myslam ze ty na rodzisz.....

Clio - mega gratulacje, synek cudowny :) naprawdę ogromnie gratuluje, na zdjęciach widać jacy rodzice szczęśliwi :)

u mnie w domu wszystko okej, młodszy synek już coraz płynniej mówi :) jestem mega dumna jak sam powie jakieś koślawe, krótkie zdanie :p

Hej... nie było problemu z nadrobieniem.... u nas nocka nawet dobra.... Kuba wstał tylko dwa razy... za to teraz Seba mi leży z goraczką :-:)-:)-( znów do lekarza musimy iść :-:)-( a niedawno wyszedł mi z zapalenia oskrzeli... oh....

hej hej :-)
mam kilka chwil dla siebie i męża ... ciekawe co noc przyniesie :-p
U Nas nie najgorzej Alex zmienia sie tak szybko że szok :rofl2: waży już 3870g jużspora z niego kruszyna :tak:
lolak już na porodówce?
ixi misia jak u was?

przepraszam że nie nadrabiam ale dla siebie narazie brak mi czasu :sorry2: staram się jakoś zorganizować :sorry2: dzisiaj byliśmy u pediatry żeby sprawdzić co i jak czy wszystko oki bo martwił mie rozpaczliwy płacz zdążył się raz ale nie podobał mi się na szczęście do póki karmię piersią wszystko powinno być oki :rofl2: kikut nam jeszcze nie odpadł :dry: męczy mnie to bo pampersa sie źle zakłada :crazy:
ale to wszystko nic bo jest słodziak niesamowity :-D:-D:-D

Dzięki za porady o kolce :rolleyes::cool2:

dodam dzisiejsze zdjecie mojego śpioszka :-)

dzisiaj byłam z moim szkrabem u pediatry jak już pisałam teraz wiem ze czkawka to nic strasznego, kupki może nie być bo mleczko sie przyswaja w całości, a ssie nieźle niczym mam nie dopajać odrazu spokojniejsza jestem :)

nie wiem jedynie co pić jakie soki rozcieńczane z woda ale jakie zeby Alex kolkinie miał ?
Clio Alex jest śliczniusi :):) a tatus musi byc z Was dumny... :):):)

No, więc byłam na Izbie i jak zawsze dupa..... Mam niby jutro rano się zgłosić na KTG i do ew. przyjęcia. Więc będzie jak zawsze ;-) Dziś miałam skurcze regularne, ale za słabe ;-) Ciekawe co jutro wymyślą.:rofl2:

Polska służba zdrowia... bez komentarzy.....

masakra Ty jesteś po terminie to powinni |Cię przyjąć na oddział :no:

patrycja zdrówka dla Sebusia!

wstałam ledwo co no ale trzeba młody nie leżeć :sorry: idę jakieś śniadanie wszamać :-D

reklama
Aż miło się czyta:zawstydzona/y:

haaaaaloooo czy już wszystkie sobie dziś poszły???? chcialam zauważyć że Misia się dziś nie odzywała z tego co zauważayłam, czy ktoś czy ona może już???? :D

tez zauwazylam to wczoraj jakos ok 13 podejrzane mi to bylo..
ma ktos do niej nr?>
bo wiodze ze w grupie nei zostawila!

edit

hahaha jak sie okazalo mam jej nr ale ja gapa;p
napisalam jej smska zobzczymy czy odpisze i co.

Ostatnia edycja:
Do góry