Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
)
(zabroniła mi wtedy przeć a ja już nie mogłam wytrzymać i parłam i w ciągu 5 minut mała była już na zewnątrz) :-)
Bol brzucha moze byc spowodowany , tym ze macica sie powieksza bo dzidzia rosnie i by miala miejsce musi sie rozszerzac;-)polecam nospe i magnez przejdzie ;-)

na szczescie sa juz na tyle duze ze mi pomagaja.
co mnie najbardziej denerwuje. a tak poza tym pierwszy miesiac mialam okropny spadek wagi (chyba jak wiekszosc) i nie dosc ze wczesniej wygladalam jak trup (blada chuda i spuchniete sine oczy) to jeszcze schudlam 4 kg (osiagnelam najnizsza w tedy wage 49 kg). wygladalam okropnie. a mowili ze kobiety w ciazy sa piekniejsze hehe. na szczescie z kolejnym tygodniem jakos mi sie udalo przybrac na wadze do 52kg i stoje w miejscu juz 2 miesiace. moja polozna sie smieje ze mam fajnie bo nie mam brzucha. ale czy ja wiem. chcialabym miec piekny duzy brzuszek jak inne mamusie. ale cale szczescie mnie to nie omienie:-) jedynym plusem barku brzuszka jest to ze odczuwalam bardzo wczesnie ruchy bo juz w 19tyg. a przy pierwszym dziecku to zdarza sie raczej zadko.
moj lekarz mnie podziwia. mam wszystkie "zle" dolegliwosci a co mnie widzi to mam usmiech na buzi
a jak juz do mnie przyjedzie to czuje ze pil...
na szczescie mama podtrzymuje mnie na duchu, dzisiaj znowu kupilam spioszki dla maluszka:-)
Proszę odpowiedzcie mi na to pytanie.

i mam ochote go zatluc bo on wie ze nie lubie jak on pije w ogole nie lubie jak ktokolwiek sporzywa przy mnie % a najgorsze jest to ze jego rodzice sa alkocholikami a ja boje sie ze on bedzie taki jak jego ojciec...Moja mama non stop powtarza "w co ty sie wje***ś dzieciaku..." wczesniej nie pil i bylo dobrze ale teraz to juz jest nie do zniesienia...

. Ale już się przyzwyczaiłam, no i najważniejsze, wysypiam się;-)
.
. Poza tym w 5 miesiącu już dawno powinny ustąpić mdłości, ja w drugim trymestrze czułam się fantastycznie i to ponoć najlepszy okres ciąży jest
. A na bezsenność, hmm, chyba nic nie poradzisz, spanie na lewym boku z poduszką między nogami, jedyne co mi przychodzi do głowy
:-). A skoro jesteś taka blada to może zrób sobię morfologię, może masz anemię? A wtedy trzebaby było wziąć żelazo
.
. Jednak najlepiej, jeżli zajrzysz/zadzwonisz do szpitala, w którym będziecie rodzić i zapytasz:-).
. Mój ex też miał problemy z alkoholem, czasem nawet do obiadu potrafił wypić sobie setkę czystej
. Znosiłam to aż do porodu, później zrozumiałam, że teraz chodzi o dobro mojej córki, a ja nie chcę żyć w takiej rodzinie. JAkie szczęście, że nie wzięliśmy ślubu
. Kochana, dobrze się zastanów, dla dziecka najważniejsza jest mama szczęśliwa
;-):-). Powodzenia!!
.
. Papa;-).