reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A no to pewnie ma to po mandarynkach. moj moze zjesc tylko jedną;] bo po wiekszej ilosci porazka....;]
hania za to wchrzania mandarynek tyle ze....;]
smaka mi narobilas, po rodzinnym zakupie mandarynek:)

reklama
Dzieci oglądają Aniołki i spółka na Tvn Style. Więc mam chwilkę spokoju.
A zaraz kładę je spać póki S jeszcze nie ma bo z nim to jeszcze dłużej schodzi ich usypianie.
Włączyłam kompa żeby zobaczyć co to za wiadomość dostałam na nk. :)
Vegas Dzięki za zaproszenie na nk. :-)
Patrycja /no to dobrze że temperatura spadła. Oby teraz nie skoczyła.

Dzieci oglądają Aniołki i spółka na Tvn Style. Więc mam chwilkę spokoju.
A zaraz kładę je spać póki S jeszcze nie ma bo z nim to jeszcze dłużej schodzi ich usypianie.
Włączyłam kompa żeby zobaczyć co to za wiadomość dostałam na nk. :)
Vegas Dzięki za zaproszenie na nk. :-)
Patrycja /no to dobrze że temperatura spadła. Oby teraz nie skoczyła.
hehe, nie ma za co, cała przyjemnośc po mojej stronie=)

u mnie juz wszystkie spią... ;]
Kurcze dziewczyny nie orientujecie sie jak to teraz bedzie z tym przedszkolem od 5 lat? bo podobno bedzie obowiazkowe a jak dziecko bedzie s=zdolne to po przedszkolu izie do 1 klasy a jak mniej zdolne to do zerówki... pogmtwane to to jak cholerka...:/// sama juz niewiem... po nowym roku bede musiala odwiedzic szkole chyba i sie wywiedziec.....:dry: no bo hania juz za rok 5 latk skonczy:///

Eliza Ja dokładnie się nie orientuję jak to jest. Ale na necie chyba można znaleźć informacje szczegółowa o tym chyba.

Ale fajnie móc sobie spokojnie wieczorkiem posiedzieć przed kompem i żaden niecierpliwy mąż nie stoi mi nad głową.

Eliza Ja dokładnie się nie orientuję jak to jest. Ale na necie chyba można znaleźć informacje szczegółowa o tym chyba.

Ale fajnie móc sobie spokojnie wieczorkiem posiedzieć przed kompem i żaden niecierpliwy mąż nie stoi mi nad głową.
noo ja mam podobnie od kiedy mąż ma konsolę. Wtedy ja mam więcej czasu na mojego laptopa, wieczorkami, bo za dnia to tylko jak Mała śpi lub jak się sama sobą zabawi na chwilę.

Zobacz załącznik 301862 właśnie tak teraz śpi moja Lala:-)

Eliza dzieci teraz moga isc o rok wczesniej do pierwszej klasy niz bylo do tej pory:) czyli 6 latek moze byc juz w 1 klasie:)

Umi i jak Kacperek??? ja tez mysle ze po mandarynkach(sama mam to samo jak za duzo zjem):)

mi jak narzie dziala laptop:)

reklama
Hej.. u mnie Kuba leży.. niedługo powinien spać..... Temperatury już nie ma ( na szczeście i oby tak zostało) ma dokładnie 36,5 ... w razie czego jesteśmy naszykowani do szpitala ale oby to nie było potrzebne.... i wiecie co to jednak może byc przeziebienie... Seba ma katar straszny i lekki kaszel za to zero temperatury... Kuba za to lekki katar zero kaszlu i ta temperatura dzis nadrobił za Sebusia....

Umi mam nadzieje ze to mu przejdzie do jutra swoja drogą nawet nie wiedziałam że tak mandarynki działaja na jelitka... Seba tez często je ... on je uwielbia... ale jakoś nie pamietam by miał rozwolnienie po mandarynkach ...

Do góry