reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Eve nadina gaworzyla już po miesiącu tak dużo ojj boszee :) a ogolnie nauczyła się szybko mówić teraz ma prawie 20 miesięcy i nadaje jak sekretara :) prowadzimy normalne rozmowy strasznie dużo rzeczy pamięta ciagle mnie zaskakuje :) pyskula tez z niej niezła :))

Karolina jeszcze raz wyrazy współczucia ;(

reklama
u mnie tez mase sniegu... nie wyjde dzis z dzieciakami bo jest minus 7 stopni ://// chyba juz o tym pisałam niewiem... zakrecona jestem strasznie :(:(:(
famme zdrowiej szybko....
Umi to udzielaj sie kochana udzielaj...
Lolkak dostałam potwierdzenie ale na koncie jeszcze brak.... ale wyśle Ci to dziś na pewno....

u mnie tez mase sniegu... nie wyjde dzis z dzieciakami bo jest minus 7 stopni ://// chyba juz o tym pisałam niewiem... zakrecona jestem strasznie :(:(:(
famme zdrowiej szybko....
Umi to udzielaj sie kochana udzielaj...
Lolkak dostałam potwierdzenie ale na koncie jeszcze brak.... ale wyśle Ci to dziś na pewno....

Spoko,spoko :-) Na razie i tak nigdzie nie wyjdę, bo nie mam jak ;-) Męska część rodzina wzięła się za odśnieżanie,ale marnie im to idzie i chyba do wieczora nie odśnieżą ;-) zresztą cały czas pada ;-)

PATRYCJA - jeszcze na dobre nie zachorowałam więc mam nadzieje że się nie rozkręci :dry:

U mnie -5stopni a jutro ma być -9 :sorry: nie cierpię zimy :angry: :-p

LOLKAK- u mnie to samo ciągle pruszy :dry:

Przed chwilą Kuba z Niną przyszli mi umilić trochę czas :-) więc miałam trochę "rozrywki" :-p

hej ja tak jak nocny marek wpadam jak nikogo juz nie ma hehe ale dzis mialam wspanialy dzien wiki zaczela sie smiac w glos normalnie rechotala nam tak sie smielismy ,ze lzy nam same lecialy ;D
Szybko z małej śmieszka się zrobiła:tak: Moja mała to chyba po 3miesiącu dopiero zaczęła na głos się śmiać.
Karolina-bg Przytulam gorąco
[*] Straszna tragedia.

Daffi Gratuluję wygranego konkursu:tak:

Co wy dziewczęta takie chorowite się zrobiłyście?;-) Ja się dziś zapowiedziałam u rodziców, a tu zimno i śnieg pada, że mi się nie chce z domu ruszać. Ech, ale pójdę, muszę tylko jakąś czapkę i szalik wyszukać.

reklama
Do góry