• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej Kobity

Karolina na prawdę przykro mi z powodu śmierci Twojego męża.. =* tulę Cię mocno.
Chyba te słowa z Twojego dzisiejszego postu były do mnie kierowane? Nie miałam na prawdę niczego złego na myśli, chodziło mi o to, że mu tu o pierdołach rozmawiamy a ludzie obok giną.. eh straszne to wszystko. Teraz jeszcze zima, ślisko, szkoda gadac. Ja się boję samochodem jeździc w czasie zimy.

Ja 5ty dzień krwawię. No cóż..... dziwna sprawa. A już sądziłam, że przejdzie. Brzuch jak na @ boli, przypuszczam, że stosując plastry to na @ za wcześnie bo mam plaster, jestem w połowie cyklu. Wkurza mnie to już!

Moja córa właśnie zasnęła na drzemkę popołudniową.

Dziś w 3kę byliśmy na sankach, ale nie za długo, bo tak strasznie zimno było, że masakraaaa, ale fotki mamy jak tatuś z córą szaleją hehe.

My byliśmy trochę na podwórku. Bo tak ładnie słonko świeciło aż szkoda było siedzieć w domu. S w końcu kupił sanki więc jutro zabawa na całego.
Daffi Gratulacje dla Julki.
Patrycja U mnie było - 12 i wyszłam
Mamusiamikusia Fajny ten piesek, ale ja bym dała go pod choinkę a na mikołaja coś drobniejszego, jakiś mały samochodzik czy cuś.
Vegas Ja już myśłałabym nad pojściem do ginekologa.

Laski zapodajcie jakieś stronki gdzie można się zgłosic do siakiegoś konkursu. Tylko żeby żadne z Waszych dzieci nie było konkurencją - tego nie lubię.

Vegas ah zmywarka hehe super fotki :) my tak za rok :D
Elizka głosik oddany :)

u nas teżzimnoi nie byłam z ALexem bo ciut się bałam :( odczuwalna była dużo niższa ...

dziś Andrzejki a my w domku ... z Alexsiem :D ach wszystko pierwszy raz :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry