Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja nawet nie wiem co to Smecta=P o właśnie, ciekawe co u Paulq. Ja zrobiłam parę filmików Młodej z kom, jak zgram to wieczorem gdy pójdzie spac to Wam pokażę=)
Alan to sam sie tlukl grzechotkami po glowieja dzisiaj B zrobiłam wyrzut bo małemu główkę upuścił na plastikowa grzechotkę a ten malusi mój histeryk od razu alarm ... to tuli tuli ale jak nie przestawał to pomyślałam ze maleństwo moje naprawdę zabolało i sie wystraszyło jakoś momentalnie mu przeszło ... jak wyczówa mamusie cwaniactwo od pierwszych tygodni ... ^,^ a jak Martynka już zapomniała??
tak, szybko zapomniała bo akurat przed kąpielą to było a ona na widok wanienki ma czikitę od ucha do ucha, więc jak zobaczyła wanienkę to humor 300=D Moja córa swego czasu płakała o byle co, lekko się stukła albo ciapła na pupę to zaraz była syrena, ale nie reagowaliśmy z J i przestała beczec o pierdołę, teraz płacze tylko jak ją na serio zaboli. Siniaka ma sporego, ciekawe czy do jutra zniknie.ja dzisiaj B zrobiłam wyrzut bo małemu główkę upuścił na plastikowa grzechotkę a ten malusi mój histeryk od razu alarm ... to tuli tuli ale jak nie przestawał to pomyślałam ze maleństwo moje naprawdę zabolało i sie wystraszyło jakoś momentalnie mu przeszło ... jak wyczówa mamusie cwaniactwo od pierwszych tygodni ... ^,^ a jak Martynka już zapomniała??