• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

beacia kto wie moze to już własnie te skurcze i wkońcu i Ty sie rozpakujesz..;-) trzymam kciukasy żeby jak najszybciej i w miare bezboleśnie.

biedna ixi jak ja jej współczuje. ile sie biedaczka nacierpi.

witam sie bardzo zimoooowo. mam czas sie do was odezwać bo K zabrał małego do siebie wczoraj wieczorem bo moja mama ma w tym tyg na rano do pracy. MAsakra nie ma go prawie 24 godz. a ja już potwornie tęsknie. gdyby nie to że musze sie uczyć i iść jutro do szkoły to poszłabym teraz do mojego Misiałaka no. źle mi bez niego.

co do rodzinnego to ja byłam dziś zanieść ostatnie dokumenty i powiedziala ze kase 23 dostane..;-)
vegas Smigaj na poczte wysyłać na po kawałku tego cuda....mniam jeżeli smakował tak jak wyglądał to mistrzostwo..;-)

reklama
julka dzis spala mi od 10 do 11 i pozniej po 13 zasnela i po 16 wstala...
u lekarza przyeli nas szybciej.. wyszla po nas pani doktor!
julka ma zapalenie uszu, do tego zeby ida kolejny bol, zapalenie gardla swoja droga, nawrot kataru i brak kupki robi tez swoje.
ogolnie oddalam ostatnie pienbiadze na leki i ryczec mi sie chce !!!!

Eliza który konkurs ten z mikołajem? ja tez wygrałam jesli to o ten chodzi:-p
daff :-( oby Julce szybko przeszło co do leków to masakra ja dzis w aptece 50 zł zostawiłam bomi sie specyfiki na katar pokonczyły... a wypłate bedziecie miec jakos na dniach?

Eliza który konkurs ten z mikołajem? ja tez wygrałam jesli to o ten chodzi:-p
daff :-( oby Julce szybko przeszło co do leków to masakra ja dzis w aptece 50 zł zostawiłam bomi sie specyfiki na katar pokonczyły... a wypłate bedziecie miec jakos na dniach?

my wyplate mamy ostatniego kazdego miesiaca czyli w stlwestra a za pilnowanie Kapcerka placa mi do 10 kazdego miesiaca ale sa to smeiszne sumy bo 200zl teraz wychodzi....

daff a nie ma nikogo chetnego kto chciałby żebys sie zajeła dzieckiem?Jak z Kacprem sobie radzisz to z innym tez bys dała radę. Porazka dosłownie... najgorsze jest to ze choroba wypada w najmniej odpowiednim czasie i człowiek zazwyczaj kasy nie ma... Ja w tym miesiacu akurat jestem na poczatku ale 2 razy miałm tak jak ty z tym ze troche blizej do wypłaty. Sama nie wiem co ci poradzic:-(

oj z 3 dzieckiem nie wiem jakby bylo....
nie wiem czy dalabym sobie rade.
jakos to bedzie pozycze znow od taty kase nie mam wyjscia....
a moze w piatek bedzike to rodzinne to juz w ogole byloby uper.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry