• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

DAFFI A CZY JA wiem czy minął! Jak coś idzie nie tak to potrafię się rozpłakać a teraz mam zajęcie to nie mam czasu na niego. :-) jutro dla poprawy humoru do fryzjera idę.
A dzieciaki zdrowe odpukać. Staram się codziennie wychodzić z nimi na dwór. I jakoś chodzą. Tylko teściowa spacery przeżywa jak nic, że na mróz, chore będą i do szpitala pójdą.

reklama
Hej ja też w jakis dołek wpadłam :(:( wyć mi sie chce.....
Beatko ale szalejesz... bo jeszcze dzisiaj urodzisz.....
Ewii u mnie raczej spokojnie... Kuba próbuje sam chodzić... jestem ciekawa kiedy zacznie porządnie sam chodzic....
oh nic mi sie nie chce... dzieki patrza na bajke R pojechał gdzies... jutro nas czekaja mega zakupy a nie mam na nie wcale ochoty :(:(

heh a ja na rodzinne dzis juz nie licze :P
Miki zasypia, starszaki tez beda niedlugo szly spac;]
a to szybko Ci starszaki chodzą spac:)

moja usnęła o 20.05, wcześniej się pluskała i chlapała wodą na płytki podłogowe, ona to uwielbia, a jak się cieszy z tego hehe:)

Patrycja super, że Kubuś próbuje sam chodzic. Moja się boi bo co jej daję dłonie to robi ciap na dupkę. Choc sama samodzielnie stac potrafi nawet z minutę.

Ostatnia edycja:
No u mnie dzieciaki juz spią. Miki z Danielem o 19:30 juz padli a Hania kolo 19:45 zasnela;]
a ja ide ogladac jakis film bo maly sie budzi co chwilke.... :( ehhhh
nom ciekawe co u paluqi, pewnie juz urodzila...
Dobranoc...

Martyncia dziś w czasie kąpieli:-D

pencil.png

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry