reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ale tu dzisaj duzo ludzi:) nie mozna nawet na bierząco nadrobic
ja juz sie powoli zblizam do konca i juz mysle o porodzie i tak sie boje a lekarz jeszcze dodatkowo straszy:( a to że dziecko juz duże
poprostu non stop o tym tylko mysle
jeszcze ze szkołą postanowiłam ze normalnie skoncze wiec trzeba bedzie jak najdluzej sie da chodzić dobrze tylko ze brzuszek nie duzy narazie
no a tak wiecej to od 10 dni jestem męzatką:)

reklama
Ashera widzisz:-) stwierdził ze ma cie w nosie i poszedł spac:-p gdzie takiego klocka nosic ....:-p

edit
Kamcia
Kacper jest z 6 maja:-p nie no jak sobie wybierzesz date anetki to bede zazdrosna:-D

ja juz sie powoli zblizam do konca i juz mysle o porodzie i tak sie boje a lekarz jeszcze dodatkowo straszy:( a to że dziecko juz duże
jeszcze ze szkołą postanowiłam ze normalnie skoncze wiec trzeba bedzie jak najdluzej sie da chodzić dobrze tylko ze brzuszek nie duzy narazie
gratuluję!:):):)

Asheara
gratki, udało sięęę:))

migotka -to moze jakies photo ze slubu pokazesz? ;-) no i przedewszystkim gratulacje! a tym calym straszeniem sie nie przejmuj. Ja wjechalam na porodowke to polozne sie postukaly w glowe, ze napewno nie urodze naturalnie, albo ze mi rozerwie.. sama wiesz co:-p tymczasem Damian wazyl niemalze 4kg i jakos dalam rade. i tyłek mam cały :-D

Gratuluje zamąż pójscia a co do poroduto nie stresuj sie:-) bedzie wszystko dobrze. Wiem ze mi sie łatwo mówi ale tak bedzie:-)
Kamcia a czemu nie kwiecien? ja miałam termin na kwiecien:-p i ja sie modliłam oby nie maj:-p

vegas,fikusek,umi - dzięki :-D a wiecie, nawet nie sądziłam, ze aż tak dobrze pójdzie :tak: moze nie bylo genialnie, ale znajac Damiana sadzilam, ze beda bite 2h conajmniej :tak:

reklama
Do góry