• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Zuza też pewnie w nocy pójdzie spać :dry: tak jak wczoraj po północy dopiero zasnęła.
A masz rację, niech tatuś lata :-) przecież Ty nie będziesz za nią latać z tą nogą ;-)
Też bym chciała,żeby Zuza z kubka zaczęła pić, ale jeszcze jej nie wychodzi, za mocno przechyla i wszystko na siebie wylewa :dry: i w ogóle chyba nie wie jak usta przy tym układać, bo otwiera buzię tak jak do butelki :-p:-p

edit:
Vegas może sałatkę "Gyros" ?? Zawsze się sprawdza :-p

reklama
No ja o kulach bym się pewnie zabiła pomiędzy stertą zabawek. Kurczę w styczniu się wyprowadzamy na swoje i w końcu MAła będzie miała swój pokoik i tam będzie miała swoje krumkle...

Anetka Przemo w robocie?

Vegas jaką masz już obcykaną sałatkę??

firanka nawet nie wiesz jak Wam zazdroszczę tego mieszkania.. też bym już chciała, ale na razie nie mamy jak :-(
Przemek po Świętach jeszcze nie był w pracy, dopiero 3 stycznia ( w moje urodziny:dry:) wraca, tak to urlop ma :tak: a teraz pojechał na zakupy po prowiant na jutro :-):-)

Firanka witaj:)
Anetka sałatkę gyros robi szwagierka na jutro. Kurcze narobimy pełno salatek, kto to będzie jadł;/ No my jedną chcemy owocową, mąż robi pyszne to mu to zostawiam, ja potrzebuję jakąś inną. Np gdzie można wrąbac papryki te takie kolorowe bo mamy tego trochę i się w końcu zepsują. Ale to na myśl mi jedynie sałatka pekińska przychodzi z ich udziałem hehe. No ale oczywiście nie muszą byc one w sałatkach, czekam na propozycje.

Anetka też będąc na Twoim miejscu bym zazdrościła. Nie no żartuję. W końcu będę panią domu na pełen etat. Nie mogę się doczekać jak będziemy razem zasypiać,budzić się i w ogóle. Nigdy nie byłam tak szczęśliwa jak jestem teraz. W końcu czuję,że żyję...teraz będzie troszkę ciężko z kasą,ale damy radę...najważniejsze,że będziemy razem

vegas to jest pyszna , lekka salatka... szybko zrobiona...ale zaje.ista..u nas zawsze jest na kazdej imprezie

skladniki:
30 dag szynki prasowanej
puszka kukurydzy
2 ogorki swierze
pol papryki
3 garscie makaronu swiderki- jak najmniejsze.
3 lyzki majonezu
sól

szynke pokroic w paski ja robie waskie i okolo 1,5cm dlugie, ogorki w drobna kostke, papryke sparzyc goraca woda i pokroic w bardzo drobnA KOSTKE, dorzucic makaron ktory byl gotowany w osolonej wodzie,kukurydza.
wszystko wymieszac, osolic dosyc sporo i popieprzyc:-D zamieszac majonezem i mozna sie obrzerac:-D:-D:-D
pieprz

Mniam mniam narobiłyście mi Laski smaka, że hej. Oba przepisy super i bierzemy je pod uwagę:) Dzięki!

Mąż stwierdził, że numerem jeden jest zapiekanka:) chyba, że któraś da lepszy pomysł:) Prawie jakbym casting prowadziła:)

Ostatnia edycja:
reklama
Adaś jak miał 7 miesięcy nie chciał już pić z butli za wolno mu leciało. Ma niekapka z Aventu, dokupiłam końcówki i ma też w butelkach.Lubi też ze szklanki-ale czasem trochę wylewał.

A ostatnio pije z tego. Fajna sprawa. Nie ma końcówki jak w zwykłych niekapkach-licze,ze coraz lepiej będzie pił ze szklanki
LOVI kubek niekapek 360 ACTIVE 350 ml 18m+ TANIO (1391404151) - Aukcje internetowe Allegro
Martynia nieraz piła z kubka swojego, ma taki plastykowy puchatkowy, ale ja jej trzymałam przy ustach jak piła bo jakby miała sama pic to wszystko by pływało włącznie z nią, więc jak jedziemy np do teściowej odwalone jak na bal to lepiej nie pic z takiego kubeczka:) w domu co innego bo się dziecko przebierze.

FILMIKI JAK MAŁA CHODZI:) Już 'za chwilę' i będzie biegała:) Robi duże postępy:)

http://marzenasch.wrzuta.pl/film/9NgGm5Bjfpv/dscn0325

http://marzenasch.wrzuta.pl/film/3kVuUVYDvWh/dscn0321

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry