Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie, że nie chodzi, ale chciałam jej lęk zmienic na radośc by się nie bała stawiac tych kroków. Wcześniej to się bała panicznie, dziś sprawia jej to niemałą frajdęvegas- kiedy pisałaś ten post,ze martwisz sie,ze mała nie chodzi, pare dni temu?
Widzisz a ona już tak fajnie zasuwa. Tydzień lub dwa i będzie śmigać jak dorosły. Adasiowi zajęło to niecały tydzień i zmieniał kierunki i juz się tak nie chwiał.
Gratulacje.
biedna a co się stało??Hej dziewczyny ja ze szpitala nadaje:-( tutaj takie nudy i chyba mi tu przyjdzie spędzić sylwka i nowy rok:-(
zdrówka dla małej , a kącik słodko wygląda :-) a ja takie głupie może pytanie zadamlolkak Zuzia ma zapalenie krtani.
i mi się taki domek marzyhej.
ucieklam ale wraca... czasu brak hehe... caly czas szukalam projektu naszego wymarzone domu i mam
Projekt domu BALTAZAR - extradom.pl
i..

oj.. współczuję... a to jakies poważne operacje były??Hello mamuśki dawno się nie odzywałam,ale miałam problemy zdrowotne...po dwóch operacjach udało mi się powrócić i myślę,że zagoszczę tu już na stałe ;-)
Vegas ja ma przepis na prostą pyszną sałatkęLaski dajcie mi przepis jakiś fajny na pycha sałatkę bo na jutro do teściowej mamy 2 zrobic, jedną już mamy obcykaną, ale drugiej jeszcze nie mamy.

dzielna dziewczyna! :-)
Nie lubię rajstopek na body ;-)
czuję, że do jutra mi twarz spuchnie :-
A z ryzem masz czy z makaronem?
, a że jak jescze nie miszkałam z T. to wcale nie jadłam zup tob imoja mama ich nie gotowała wiec kilka lat bez niektórych sie uzbierało
ja zjem i taka i taką ale tez bardziej z ryzem lubie