Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja na to mówię zupa ściepkowa, ale jaka pyszna;D dajesz tam ziemniaczki pokrojone w kosteczkę, papryki te kolorowe w kosteczkę, mięseczko z kurczaczka, przypraw dużo, ja lubię na ostromisia haha niezła jestes. Ze mnie do tej pory sie smieją ze jak byłam na jakims bilansie to ukradłam lekarzowi słuchawki i uciekałam po całej przychodni
Vegas co to jest Bogracz?
edit misia niezła jestes![]()
ziemniaki lubię tylko w czipsach i frytkachvegas widzisz nie stosowałaś diety ziemniaczanej i dlatego masz dobra wage ;-)
u nas niby też domówka, ale w Sylwka zawsze mam kieckę, to taki czas mojej kobiecości;D za dnia hasam w gaciach to w Sylwka trzeba poszalecdobrze ze mi przypomnialaś ja tu z wami gadu gadu a nie gotowe jeszcze nic. ja ide chyba w spodniach niby u K jest bardzo ciepło w domu ale na kiecke nie mam ochoty. a poza tym to taka domówka a nie jakiś wytworny bal...;-)
no u nas to domek, domek, ja nie umiem jeździc na nartach;D jakieś antytalencie ze mnie - ani gotowac, ani jeździc na nartach eheheooo ja to marze o takim sylwku w górach, tylko nie na stoku a przy kominku w chatce z Kamilem.... to moje wymarzone rozpoczecie nowego roku..;-)