Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zrobił mi masaż.. śniadanie.. 

ale psikam mu solą morską. Trzeba kupić nawilżacz..
dziś jak zawsze miała drzemkę w granicach 11ej i sama usypiałaAsheara pisałam już kiedyś,że jestem już wiekowa;-)No ale na początku jest napisane,że młode mamy są do 26 to się jeszcze łapię
vegas widzę,że Martynce idzie coraz lepiej :-) Trzymam kciuki,żeby dzienne próby również zakończyły się sukcesem.
Kaamaa mam nadzieję,że rozum mu wrócił :-)
Jak grubo ubieracie swoje maluchy? Mamy w pokoju przeważnie 20-21 stopni i Maja ma tylko pajaca albo śpiochy z kaftanikiem. Nie marznie mi,więc jej grubiej nie ubieram,ale wczoraj rodzinka wpadła z wizytą i kochane ciocie zaczęły do mnie warczeć,że za cienko ją ubieram i zaraz mi zachoruje.
Na wiosnę mam nadzieję, że znowu znajdę czas na rolki.Jesteś okrutnaM na razie super, wazelina jak się patrzyale daje na przetrzymanie chama. Wczoraj tak Go rozochociłam na sex a na koniec dałam mu do zrozumienia że nic z tego że za karę, a co niech cierpi
![]()

A potem jednak dajemy radę
Ubieram przeważnie body z krótkim rękawem i na to pajaca i nie zauważyłam, żeby małej było za zimno. I nie chorujeAsheara pisałam już kiedyś,że jestem już wiekowa;-)No ale na początku jest napisane,że młode mamy są do 26 to się jeszcze łapię
Jak grubo ubieracie swoje maluchy? Mamy w pokoju przeważnie 20-21 stopni i Maja ma tylko pajaca albo śpiochy z kaftanikiem. Nie marznie mi,więc jej grubiej nie ubieram,ale wczoraj rodzinka wpadła z wizytą i kochane ciocie zaczęły do mnie warczeć,że za cienko ją ubieram i zaraz mi zachoruje.

zresztą w sumie jest czysto
jakoś tak wczoraj mnie wzięło i posprzątałam
..no w sumie zależy jakie dziecko z tą czkawką Nina akurat tak reagowała na zimno
;-)
jak by było jej zimno miała by czkawkę ja tak zawsze rozpoznawałam jak Ninie było za chłodno ;-) a przegrzewanie jest o wiele gorsze
;-) ... ja miałam matę i też byłam zadowolona ;-) Nina lubiła leżeć i się patrzeć na te zabawki a jaka radość była jak zaczęła wyciągać do nich rączki itp ;-) tyle że to jest na krótko więc nie radzę wydawać fortuny
mam maseczkę na twarzy i ona taka zielona i Nina się mnie boi
ale jak chce buzi to przychodzi taka przerażona i daje ale żebyście widziały jak ona się patrzy