Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja dostalam jakos wlasnie 2-3mies. po urodzeniu Damiana, no ale wiadomo - u kazdej kobiety to wyglada inaczej.

a ja witam was cieplutko koffane ;*
witam tez nowe mamusie ;D
dzis mnie cos strzelilo mam zly humor od wczoraj ale ogolnie to dzis mnie rodzinka dobila juz bym chciala byc w domu ;/
jakos tak dziwnie rok bez rodzinki po za krajem i wogole lipa ;/
ZDROWKA DLA JUSTYNKI ;D
musialam zainterweniowac normalnie jak juz nie jestem w ciazy to opieka jest okropna 
sprawdziłam i nie nabijałam postów.
kobieto to ile Ty ważyłaś? Siostrzenica mojego A też ma fazy na Aga,Agu itpMoja córa ma fazy na AGA i tak od rana do wieczora głośno woła AGA. Lub GAGA. A ma tak donośny głos, że przy moim bólu głowy idzie oszalecCo do AGA to śmiejemy się, że ciocie którąś nawołuje - ma dwie ciocie Agnieszki
![]()
witam.Mam 22lata.Mój syn 15stycznia skończy 8miesięcy.Nadaje się do waszego wątku czy za stara jestem?

GRATULUJĘ ZDANIA EGZAMINÓWchwalę się! zdałam oba egzaminy!!!:-) rewelacja. A byłam pewna, że z jednego obleje...
Co do Waszego tematu, to kto lubi wizytacje Księdza?! Chyba tylko te Jego "mohery"
Do Nas też przychodzi co roku i gada to samo... Gdzie pracujemy, co planujemy na przyszłość etc
W tym roku jak mu powiedzieliśmy że jestem w ciąży, to tak się ciszył, że Nam się WSPÓLNOTA powiększy...
Pewnie liczy, że dużo kasy za chrzciny mu damy!
he he
Nie z Nami te numery!![]()
ja po porodzie miałam skąpe , ale tylko 3 imesiąceJa się na temat bóli porodowych nie wypowiem,bo miałam tylko odejście wód, następnie skurcze co 3-4 min które nie były jakieś strasznie bolesne a później CC.
asheara ja już nie pamiętam co to @ ;-) Ciekawe kiedy powróciA po porodzie macie takie jak przed ciążą czy może bardziej skąpe albo mocniejsze?
później ciąża

jak dla mnie to troszkę chora sytuacja...oni to chyba nigdy nie dorosną ...
on mówi jak ja to go olewam i wogole o byle co bucze. I powiedział ze to jest tylko do czasu ze tym wszystkiem rzuci ...
I ja mu powiedziałam ze jeżeli tak zrobi to moze zapomnąć o mnie i o dziecku ...
a on do mnie co ty mi mozesz zrobic to załatwimy to sądownie i ze niby ja wogole dziecka moge na oczy nie zobaczyć ze mi go sądownie odbierze...
ja mu powiedziałm uwarzaj bo jeszcze sie przeliczysz...
rok temu to on mnie olewał i wogole pisał z jakimis lasskami
to go kopłam w D...
to wypisywał wydzwaniał ze sie zabije powiesi ze zyc bezemnie nie umi

W dniu tak pięknym i wspaniałym,
życzę Ci serduszkiem całym,
dużo zdrowia sto lat życia,
milion złotych do zdobycia
Najlepszego Justynko ;****!!!
zazdroszczę Ci, po 10 dniach to ze mnie przestało się "lać", a cały połóg trwał 4 tygodnie.