reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Migotka razem z Mają dziękujemy:-) Wrzucałam coś wczoraj,ale właśnie patrzę,że nic nie ma nowego :dry: Zapraszamy ponownie :-) U Ciebie już nie długo :-)
wpadne napewno i będe czytac na bierząco:) ja mam zamiar mojemu małemu prowadzić taki kalenadrzyk ale typu pierwszy ząbek itp:) bo zawsze fajnie pozniej powspominać:)

Jak na moja dłuższa nieobecność to mało nadrukowałyście.
Dzieci mi dzisiaj spały do 9 aż.
Wczoraj z Justynka byliśmy na bilansie czterolatka. I mierzy 104 cm a waży 16,5 kg.
chudzina z niej jak nic.
Malamonis Witaj.
umi Głowa do góry. Ważne że nie jest gorzej.
Kama Tort nr 2. Taki prostszy i ładniejszy przede wszystkim jest. Szkoda że dotacje nie wypaliły.
Kasiastasio WItaj. Proponuje założenie suwaczków
ELizaM Oooo to fajnie. Oby teraz już nie było kłopotów.
Trinaa A jaka kieckę?]
Vegas Gratuluje ząbka.
Kamcia Wysyp ząbków coś ostatnio, gratuluję.

hej dziewczyny :) poczytalam was troche. przepraszam, ze tak rzadko pisze, ale u nas wlasnie zaczely sie kolki i kazda wolna chwile spedzam na spaniu. normalnie padam.

kama i Vegas gratuluje zabkow
Eliza dobrze, ze maz znalazl prace. oby sie dlugo w niej utrzymal
ewi to sobie dzieci pospaly. a Justynka rzeczywiscie chudzina

Kasiuch super,że udało Ci się wpaść:-) oby co raz częściej :-) No a jak sprawy z pokojem? Masz już coś na oku?

Też najchętniej bym się stąd wyniosła,ale na razie to ciężka sprawa ;-)

no mowie jutro jedziemy jeden obejrzec, zobaczymy ja to bedzie.
lolkak- a jak maja? grzeczna??

o boze dziewczyny przezylam szok dzisiaj! spalam sobie spalam , Olek bawil sie na podlodze zabawkami, w pewnym momencie sie przebudzilam i go nieslyszalam , patrze a jego nie ma w pokoju . wyskoczylam od razu z lozka, bo my mamy pokoj na gorze, schodze na dl ae go ie ma . wracam do gory a olek siedzi sobie w lazienkce, pocial sie chyba troche maszynka nad warga i zjadl troche pasty,..... tylko zastanawia mnie jak on wyszedl z pokoju?? bo my zawsze zamykamy drzwi...:/

Beacia- wspolczuje kolek...

Hej kobiety ;)

Kama też uważam,że drugi torcik :)

Ewi sukienkę na rocznicę ślubu moich teściów musiałam czegoś poszukać i wreszcie się udało ;)

Kasiuch najważniejsze,że nic gorszego się nie stało Twojemu synkowi.

reklama
TRINA A mi chodziło mniej więcej o wygląd tej kiecki :-)
KASIUCH Masakra. Ja to bym zawału dostała. Mi tak raz Justynka zginęła. Tylko że na podwórku. Ja musiałam do domu na chwilę wrócić. Wracam a tylko Mareczek w piasku się bawił. I wołam ja i szukam a ona się nie odzywa. Siedziała sobie cicho na dole w piwnicy :-) weszła poprostu innym wejściem.

Do góry