reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
KAMCIA Jako chrzestna możesz kupić łańcuszek z medalikiem. Najlepiej uprzedz siostrę że go kupisz. Ale myślę że srebrny byłby lepszy. I nawet nie myśl o łańcuszku z inicjałem :-) Pamiątkę chrztu gdzie zdjęcia można wkleić i pieniądze.

Kamcia my z prezentów to dostalismy dla małego duzy śliczny album z dedykacją:-) a reszta to kasa:)
Ewi czemu nie z inicjałem? ja własnie taki dostałam od babci

UMI Mi akurat chodzi o taki który dziecko ma na sobie podczas chrztu i który się święci. Ale tak jako prezent to oczywiście złoty z inicjałem jak najbardziej dobry jest.

Ewi a u nas podczas chrztu sie nie daje łańcuszka tylko tak jak pisałam biała szatka i świeca nic poza tym no i woda świecona rzecz jasna:-p A młody to nie dostał łańcuszka. ja wlasnie miałam złoty ale nie chodze w nim bo złota nie lubie wolałabym srebrny:/

Dobry dzień
dawno mnie tu nie było :-(
nie za dobrze sie czułam i nie miałam siły na nic ;(
a co tam koochane u was opowiadajcie ;)

teraz siedze na lekcji w szkole ale jeszcze godzinka i do domnciu ;D
;*

Umi dobrze,że humor powrócił:-)

Czy szara kupka z grudkami wyciśnięta z maksymalnym stękaniem to bardzo źle? Bo nie pamietam:zawstydzona/y:Wczoraj nic takiego nie jadłam nie wiem po czym to może być. Moje posiłki to:kanapka z polędwicą sopocka,dżem,ser biały, makaron,płatki na mleku:dry:

ponownie stwierdzam,że kobiety w ciąży i matki są dyskryminowane na rynku pracy. Dzwoniła dziś do mnie babka,zrobiła wywiad przez prawie godzinę no i na koniec jak usłyszała,że obecnie się dzieckiem zajmuję to momentalnie zakończyła rozmowę. Oczywiście powiedziała,że ma jeszcze inne rozmowy dzisiaj i jutro zadzwoni,ale takim tonem,że każdy głupi by się zakapował,że takich dzieciatych to nie biorą,bo to problem

E:

Kupiłam jednak tą matę. Mała Fishera,ale Majce się podoba. stanęło na 28pln

SDC11037.jpg

SDC11038.jpg

Ostatnia edycja:
TRINA A mi chodziło mniej więcej o wygląd tej kiecki :-)
KASIUCH Masakra. Ja to bym zawału dostała. Mi tak raz Justynka zginęła. Tylko że na podwórku. Ja musiałam do domu na chwilę wrócić. Wracam a tylko Mareczek w piasku się bawił. I wołam ja i szukam a ona się nie odzywa. Siedziała sobie cicho na dole w piwnicy :-) weszła poprostu innym wejściem.
i dziwne ze wlasnie wtedy kiedy sie ich (dzieci )szuka to sa najciszej....:p

Ewi sukienka wygląda tak:) http://moda.allegro.pl/mama-licious-plisowana-sukienka-ciazowa-hit-l-i1407266418.html

Nie wiem,czy to dobry wybór....no,ale wszystkie inne wydają mi się takie babcine :/
sliczna jest!!!!!!!!
fajna kiecka trina;-)

kasiuch wspolczuje, ale tak dzieci uwielbiaja znikac z naszych oczu...:tak:
Fakt!
Kasiuch o rany,ale Olek zrobił akcje :szok: Dobrze,że się nic nie stało:tak:
A Maja ostatnio daje mi popalić ze snem:dry: Prawie wcale w nocy nie śpi, w dzień oczywiście też nie,ale to norma. Jeść też ostatnio nie chce:dry:
moze to skok rozwojowy?

Hello

Ewi faktycznie Justynka chudzinka, ale chyba dosyć wysoka jest jak na swój wiek.

Trinaa mi też trochę wygląda jak halka :-p

My dzisiaj kończymy roczek :-) Jak ten czas leci achhh...

Jutro mamy szczepienie, no i jeszcze ksiądz po kolędzie, chodzi od 9 i ciekawe z której strony zacznie, a ja muszę do 11 być u lekarza, najwyżej Nas nie zastanie trudno.

E:

Kasiuch dlatego ja właśnie nie śpię jak Julka się bawi, ją jest trudno upilnować, dzisiaj sprzątałam w łazience a ona w salonie się bawiła, słyszę przeraźliwy płacz, a ona stała i padając walnęła głową w szafkę i troszeczkę przy oku sobie rozcięła na szczęście to nic groźnego.

Lolkak no niestety chyba każda z Nas to przeżywała, jeszcze minie trochę czasu zanim będzie miała stałe pory drzemek.
Na szczescie, wlasnie dzieci (na szczescie) czasem maja wiecej szczescia niz rozumu....(jak to sie mowi:p)

aha i spoznione ale szczere zyczonka z okazji ukonczenia roczku!!!!!!!!!
o matko... dobrze że sobie nic nie zrobił , no i nie brał się za domestos czy inne srodki czystości:szok: no i ze nie zszedł na dół:szok: mógłby spaść albo cos...

moja mała jak wstaje rano , to ja u niej w pokoju sobie śpię:-D
i ona się bawi , ale nnie mamy nic tam czym mogłaby sobie krywdę zrobić:tak:
no i drzwi od pokoju zamknięte , od łazienki musowo bo u nas w łazience zimno:confused2:
no i na schody mamy bramkę więc nie spadnie..
choć dzis jak mieliśmy schodzic na dół pokazała klasę.. i sama zeszła sobie z 3 schodków:-D pod nadzoerm...

eliza sliczne fotki...

kupiłam bilet:confused2:
no srodki czystosci juz zostaly przeniesione do gornej szafki:)chociaz i tak mielismy juz przygode z szamponem......

Umi dobrze,że humor powrócił:-)

Czy szara kupka z grudkami wyciśnięta z maksymalnym stękaniem to bardzo źle? Bo nie pamietam:zawstydzona/y:Wczoraj nic takiego nie jadłam nie wiem po czym to może być. Moje posiłki to:kanapka z polędwicą sopocka,dżem,ser biały, makaron,płatki na mleku:dry:

ponownie stwierdzam,że kobiety w ciąży i matki są dyskryminowane na rynku pracy. Dzwoniła dziś do mnie babka,zrobiła wywiad przez prawie godzinę no i na koniec jak usłyszała,że obecnie się dzieckiem zajmuję to momentalnie zakończyła rozmowę. Oczywiście powiedziała,że ma jeszcze inne rozmowy dzisiaj i jutro zadzwoni,ale takim tonem,że każdy głupi by się zakapował,że takich dzieciatych to nie biorą,bo to problem

E:

Kupiłam jednak tą matę. Mała Fishera,ale Majce się podoba. stanęło na 28pln

SDC11037.jpg

SDC11038.jpg
zakochalam sie w twojej coreczce!

sie wita, m dzis do kolezanki na kawe idziemy i pokoj bejrzec tutaj juz nie wytrzymuje tez dlatego ze laska od rana do wieczora seriale brazylijskie oglada, o zgrozo a ja ich nie znosze... no ile mozna????

(i nie mam sie w co ubrac:()

reklama
Do góry