reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kaamaa ja mam jakieś tabletki dla ciężarnych i karmiących na P i możliwe,że to właśnie Prenatal i nic nie daje:dry: (nie chce mi się iść sprawdzić co to za wit;-))

Umi przemęczenie to na pewno ;-) a oprócz tego to nie wiem. Lepiej sprawdzić ;-) Buraczki już mi trochę obrzydły,bo to jedno z nie wielu warzyw,które lubię ;-) co do bólu głowy to mnie dziś też strasznie napier****a Może ciśnienie albo coś pogodowego?

Vegas powodzenia w kuchni :-) Ja nie lubię ciasta drożdżowego,bo zawsze ktoś mi się wbije do kuchni i zrobi zimnicę i z ciasta guzik wychodzi ;-)

Ja miała chore zatoki w podstawówce notorycznie i porażka. Umi może spróbuj wziąć Ibuprom Zatoki jak trochę pomoże to może rzeczywiście coś z zatokami Ci dolega?

Z tego co wiem to u Clio wszystko dobrze :tak: Mały po szczepieniu 7kg waży :-) Je już zupki i deserki :-)

reklama
Lolkak po zapaleniu zatok migreny to norma. Ja co prawda nie miałam nigdy, ale kiedyś miałam zalane zatoki, jak nurkowałam, teraz to tylko w masce bo inaczej nos rozsadza :dry:
To jesli bierzesz witaminy to nie wiem co Ci jeszcze poradzić,ooo jedwab do włosów jest super trochę drogi ale na prawdę warto :tak: polecam z firmy biosilk. Z tego co wiem to do paznokci też są odżywki, kiedyś kupiłam ale średnio się sprawdzała.

Kaamaa na mnie nigdy żadne odżywki,utwardzacze/utrwalacze nie działały :-D nawet jak miałam zdrowe paznokcie :-)

E:

Baby w MOPSie mnie wnerwiły. Miałam prawie całą paczkę pieluch (może ze 3 sztuki zużyte) plus kilka Pampersów w tym samym rozmiarze i chciałam tam zostawić. W końcu może znaleźć się ktoś potrzebujący a baby mi tam powiedziały: "To pieluchy z Biedronki to lepiej nie" :szok:

Ostatnia edycja:
pieluchy z Biedronki są bardzo dobre! Ostatnio słyszę, że większość Maluchów ma uczulenie na pieluchy Pampersa... A te Dada są tanie... Ja na nie nie narzekam i nie znam osoby, której by nie pasowały. A swoją drogą to bezczelne te Baby!!!!! :wściekła/y: powinny brać to co dają... zresztą ludzie których nie stać wezmą wszystko... a nie będą patrzeć jaka to firma...

Agatka ja używam pampersów i są super, w huggisach od razu jej się tyłek czerwony robił, a z pampkami nie mamy żadnych problemów fakt faktem drogie jak jasna cholera są, ale jak dla mnie warto. Dobre opinię słyszałam o bella 3d flexi w sklepie kosztują podobnie co pampki, ale na allegro można znaleść po 36 zł za paczkę pod warunkiem że się 4 naraz bierze. Mam jeszcze całą paczę pampków, i chyba je wypróbuje.

Ja chciałam im dać te 3-6kg one naprawdę są super. Te 4-9kg już mi mniej odpowiadają,bo są dla mnie przynajmniej trochę sztywne, a jak maja w nie naleje to jest co najmniej o kg cięższa ;-) Z Pampersów najlepsze są Premium care,ale dla mnie juz totalnie za drogie. Używam teraz "Sleep & Play"ale wolę "Activ Baby",bo są bardziej miękkie.

wydawało mi się,że w takim MOPSie to wezmą wszystko co się może przydać potrzebującym a tu proszę:eek:

Lolkak Ja właśnie używam active baby, sleep& play, są chyba tańsze, można je tylko na noc nakładać a w dzień activy, zawsze to troszkę taniej a w nocy to i tak wszystko jedno.

4 są na Nas za ciasne 4+ na styk a w 5 są tylko 52 sztuki :szok: muszę szukać oszczędności bo zbankrutuję na pampkach.

reklama
pizza wyszła przepyszna!:)) Mniam mniam mniam:)

Mała ma obecnie 3 rodzaje pampek bo dostała na Roczek od wujka Pampers Active - rewelacja! Od babci dostała na święta Babydream - rewelacja! a na roczek jeszcze od Chrzestnej Huggies. Ciut sztywne, ale bardzo dobre również. Dady używała Mała jak miała parę miesięcy, wtedy były ok, ale potem te trójki to sztywne były i przerzuciłam się na Babydream. Są tanie /ponad 20zł/ jest 46szt, ale są na prawdę świetne:)

Jedynym niewypałem były pampersy Comfort.

Do góry