reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

VEGAS - kurde ja we wtorek chciałam montować to nie nie zdążysz mi zdać relacji :-p

Co do pieluszek to mi też te happy się nie podobały :no: jedne z gorszych jakie miałam ;-) ja używam dada i jestem zadowolona nie przemakają rzepy trzymają ładnie ogólnie spoko wole je od pampersa bo pampersy śmierdzą jakoś :-p i jeszcze huggies są spoko ;-)

KAAMAA - zaraz muszę poczytać o tym wszystkim :-p bo ja to w ogóle nie wiem co jest co i czy się różni :-p a lekarz zabronił mi czytać bzdur z internetu :-D w ogóle jak jakiś lekarz słyszy że wyczytałam coś z neta to się wkurza od razy :-p

reklama
Femme a mi Pampers pachnie;D

domek mam już w zasadzie posprzątany. Małe rzeczy zostały jak pościerac kurze w sypialni naszej i w naszym gościnnym;) A no i u rodziców stół jadalniamy przetrzec i plazmę z szafką.

Mąż wróci pewnie wieczorem, do Wawy pojechał ze szwagrami w śmiesznej sprawie:p Tzn teściowa wygrała aukcję z kuchnią /używaną/ za 1700zł. Sęk w tym, że trzeba sobie po nią zajechac, odmontowac, na auto wsadzic i fru do domu. Gdybyśmy mieszkali w Stolicy to żaden problem, ale mieszkamy w Pszczynie, do samej Wawy jakoś 4h, a w Wawie kolejne 2h /muszą całą Wawę przejechac niemal/ a tam korki, ciągle światła /tata tam pracował wiele lat to wiemy co nie co/. No ale teściowa chciała to ma:p Hehe. Wg mnie dołożyłaby z tysiaka i ma nową kuchnię i to na miejscu, nie żere tyle paliwa i nie trzeba tyle jechac.

lolkak no tez w szoku byłam on stwierdził, że lepszy cywilny niz żaden :-D a i jeszcze stwierdził jak zobaczył moja minę, że on nikogo umoralniac nie ma zamiaru i nie bedzie bo skoro nie wzielismy jeszcze koscielnego to dla niego znak ze mamy jakies powody. Na serio w szoku byłam. Co do happy ja miałam raz nr 2 i raz 3 ale i te i te mi nie pasowały wcale
Vegas no widzisz co człowiek to opinia ja ich akurat nie lubiłam bo mój młody strasznie duzo pije i czesto sika no i mnie przemakały moze po prostu na felerne trafiłam. A co do tesciowej wiecej kasy na dojazd straci a tak to by miała kuchnie taką jaka ona chce troche dziwne powiem szczerze.
kaamaa no mój powoli z 4 wyrasta ale w sumie na dzien mogą być tylko w nocy mu przemakają wiec daje 5:-p
femme mnie tez pampersy nie smierdza ale i tak wole Dada

ide bo mi młody wstał:/ spał całe 25 min:wściekła/y::szok: no żyć nie umierac po prostu eh

VEGAS - faktycznie się jej nie opłacało :sorry: w sumie jej to pewnie dobrze bo to nie ona będzie się z tym męczyć :-p

A ja idę do szafki ze słodyczami :-D schudłam ze 2kg to mogę teraz sobie znowu pozwolić :-D :-p

A ja nie wiem te pampersy może nie to że śmierdzą ale mają ten aloes czy coś i taki dziwny jest ten zapach nie pasi mi :-D :-)

UMI - a ja wpadłam na forum Nina się wkurzyła że się nią nie zajmowałam i poszła sama spać :-D najlepsza metoda na nią :-D :-p

Kasiuch Majka dziękuje ;-) Olek też jej się podoba

A ta laska mocna jest :-) a na jakim kanale to w UK leci?? Bo ja nigdy nie trafiłam na takie cudo ;-)
my mamy polska tv

lolkak mamy taka sama matę:-) tzn mielismy. Ale twoja córa cudna jest:) az mi sie zatęskniło do takiego maluszka
kasiuch a ona u Ciebie w pokoju to oglada tak cały czas czy jak? tez nie lubie tasiemców:/

kaamaa a u nas w sumie takiego czegos nie ma albo ja sie nie spotkałam... a co do złota moja mama tez nie lubi no do nas po prostu nie pasuje a tym bardziej do mojej karnacji wyglądałabym jak jakas Ukrainka:-D
nie no w salonie

sie witam nie obejrzelismy wczoraj nic bo babka z ktora sie umowilismy nie przyszla:/

moja córa ma alergię jak widzi mnie przy laptopie. Momentalnie się drze i przybiega do laptopa, próbuje klikac myszką i na klawiaturze pisac. W nowej klawiaturze już Alt jest wyciągnięty, to był moment jak go wyciągnęła, normalnie nie zdążyłam zareagowac;>
A u mnie Martynka śpi już godzinę i 10min:p Pewnie wstanie zaraz.

co do teściowej w pełni się zgadzam z Wami, ale może niedoinformowana jest, że na miejscu też by mogła kupic za 2 tysiaki super kuchnię;> J pojechał bo pewnie liczy na zyski:p Jakieś piwko może za to dostanie, pewnie zaraz 4paka;D Ale on to i tak by mamie pomógł. A ciekawe kiedy będą tę kuchnię montowac u teściowej skoro dziś późno zapewne wrócą. Jutro?:p

Pada i pada u nas.

Ostatnia edycja:
Vegas Julka też ma alegrię na lapka, za chiny ludowe nie da posiedzieć, chyba że da się jej jakiego zapychacza :-Dczyt. bułkę.

Femme faktycznie mają balsam. Podziel się tymi słodyczami :-D ja specjalnie nic nie kupowałam bo jutro się ciast nawpierdzielam. A teraz mi się chce :no:

reklama
Do góry