reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A moja córcia dziś bardzo niespokojnie śpi. Nie widziałam by jakiś ząbek się szykował na świat.. hm.. okaże się pewnie wkrótce. A może to złe sny. Tak czy siak to jak usnęła przed 20.00 tak już 3 razy się obudziła. Pic nie chciała.

Nie rozumiem o jakie kłamstwa Pauli chodzi;/ na styczniówkach żadnych sensacji się nie doszukałam;/

Anetka extra malujesz no:) za ile byś Martynce namalowała? Słyszałam, że pisaków Ci brakuje, zamierzasz kupowac w najbliższym czasie?

Femme
Ty Laskoo:) Cudnie wyglądasz, zwłaszcza na focie jak leżysz na śniegu i leniuszkujesz:D

justyś- ależ owszem,czemu nie Przyjedź po mnie, ja Ci wszystko przygotuje,a później mnie odwieziesz hehe..
A jak nie,to jakoś telefonicznie-telepatycznie Ci bede pomagać
Kama- wiesz,to zależy od rodziny. U mnie jest taka tradycja,że jak rodzinke prosisz,to musisz obiad zrobić . Zawsze tak jest- zaprasza się właśnie w takiej porze obiadowej 14-15.. i wszyscy przychodzą na głodniaka. I jest jeszcze jedna, okrrrropna tradycja, z którą próbuję walczyć- a mianowicie picie alkoholu przy każdej tego typu okazji. Mam nadzieję,że jak nie postawię 0,5litra na stół to mnie nie zjedzą W końcu to urodziny mojej Dzidzi.. Jak ktoś chce się napić,to 150m dalej jest bar :)
Ja tam latać kuchnia-pokój mogę,gorzej z samą robocizną :pPNaklepać 40kotletów, zrobić sałatki.. brrrrrr.. Na szczęście przyjaciółka ma w sobotę przyjść i mi pomóc A w niedzielę tylko odgrzejemy Poza tym mam takie przyjaciółki,że mnie w wielu rzeczach wyręczają - nie pytają czy trzeba coś pomóc,tylko jedna zbiera puste talerze ze stołu,a druga w tym czasie drugie danie odgrzewa

O,zupełnie zapomniałam o tej zabawie z różańcem,pieniążkiem, kieliszkiem i książką.. Ciekawa jestem gdzie może być mój różaniec po remoncie..

Aguska- My mieliśmy kupić Zebre z FisherPricea to nam chrzestna pomysł ukradła.. mieliśmy kupić uczniaczka to nam chrzestny pomysł ukradł.. Mieliśmy kupić jeździk,to nam przyjaciółka pomysł ukradła..

Oto same bzdury!!!! Zapytaj pauli:-)

Paula z nami jest od niedawna, więc prawie wcale jej nie znamy. Nie wiem co u niej w domu się robi prócz tego co nam tu pisze;) A Ty kim jesteś dla niej, że jej tak 'świnię' pod nogi podstawiasz?

Umi
co do pytania Twojego to Martynka potrafi się wściekac i byc złą, oj i to jak;D Mam kilka fotek jak jest wściekła, muszę poszukac kiedyś i tu wkleic;D Zabawnie wtedy wygląda;D

Ostatnia edycja:
Magda co jest w tym poście kłamstwem? to że naklepała 40 kotletów? czy pól litra na stól postawiła? czy o zerbę z fisher price?

Chciałabym znać opinię dwóch stron, jak na razie pokazujesz nam jej posty, i nic z nich nie wynika. :eek:

A no właśnie może powiesz kim dla niej jesteś? I czy w ogóle ją znasz? za pewne nie.

no właśnie, taka chce na forum miec swoje 5min, ale potem jaka satysfacja, że się o takiej mówi przez kolejne 2 tygodnie;/

Widzisz Magda nie odpowiedziałaś na ani jedno moje pytanie tylko w kółko pie**olisz że paula kłamie. Nie no ja Ci wierze dopiełaś swego Paula już Cie nie chcemy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

E:

Dobra Laski lecę spać, mam nadzieję, że jak jutro tu zajrzę to trolla nie będzie z Nami.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry