Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hehe. Moja Chrzestna mieszka w Niemczech i ostatni raz ją widziałam 13 lat temu, natomiast Chrzestny mieszka 2 ulice dalej, ale od ok 6 lat mamy konflikty rodzinne i nie gadamy ze sobą:]vegasno ja juz pisałam nie jestem dzis lotna
ja przeczytałam ze to wasi chrzestni byli a 2 razy dla pewnosci czytałam....
przywykłam do wszelkich konfliktów:] zwłaszcza, że te rodzinne tak długo u nas trwają.Vegas konflikty rodzinne to jakaś masakra:-(
Widzę,że się małe forum fryzjerskie stworzyło
Ja wyprawiłam mojego Mikiego na noc do pracy i teraz się delektuje lodami![]()
te zupełnie nie z mojej winy, no ale ofiarą i tak padłam, tak przy okazjiVegas nopopatrz a ja cie miałam za bezkonfliktową, a ty obyta jesteś:-) szkoda ze konflikty potrafią az tyle trwać
co do farbowania szalenie mi się podoba kolor włosów Ani Wyszkoniale jak mówię słowo rudy to mnie skręca bo ex męża była ruda /nie naturalna, ale jak mówię ruda zaraz wiadomo o kogo chodzi/ a u mnie to wystarczy by się na taki kolor nie farbnąc;D choc do karnacji by mi może i pasowało.
powaliło mnie to, no ale masz mocny argument